INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

NAPOLI - BOLOGNA 1-2 // VIDEO + FOTO Carlo Ancelotti nu mai suportă: „Mâine mă voi confrunta cu jucătorii! Dacă mă ajută, bine. Dacă nu, mă descurc eu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 22:09

Napoli a pierdut pe teren propriu cu Bologna, scor 1-2. Carlo Ancelotti (60 de ani) a vorbit despre situația grea de la echipă.

Napoli e într-o degringoladă totală. Jucătorii de bază vor să plece din cauza contrelor cu șefii, fanii nu mai suportă pașii greșiți, iar rezultatele nu ajută deloc.

Astăzi, Napoli a intrat în avantaj la pauză. Fernando Llorente a urmărit mingea respinsă de portarul oaspeților în minutul 41, după un șut trimis de Insigne, și a trimis mingea în poarta goală. Golul egalizator al Bolognei a venit în urma unei faze confuze. Koulibaly și Ospina nu s-au înțeles, iar Skov Olsen a profitat. Rezultatul final a fost stabilit de Sansone în minutul 80.

Rezumat Napoli - Bologna 

Napoli a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile și ocupă locul 7 în Serie A, cu 20 de puncte, la 6 lungimi de Roma, echipa de pe locul 4. 

Ancelotti nu găsește explicații

„Acestă echipă a lui Napoli nu e capabilă să păstreze un nivel ridicat de implicare și atenție, să jucăm la același nivel ca în Liga Campionilor. Mâine mă voi confrunta cu jucătorii, să înțeleg ce nu merge. În astfel de situații antrenorul trebuie să își asume o bună parte din responsabilitate. Trebuie să găsesc soluții. Dacă echipa mă ajută, cu atât mai bine. Dacă nu, o să le descopăr singur”, a răbufnit Ancelotti.

+9 FOTO

VEZI ȘI: 

INTER - SPAL 2-1 // VIDEO + FOTO Juventus a pierdut prima poziție în Italia » Lautaro Martinez a făcut din nou spectacol! Cum arată ACUM clasamentul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  02 Decembrie 2019, 11:21

Carletto nu e un constructor de echipe. El e bun să meargă la un superclub și să scoată maximum dintr-o superechipă deja făcută. La Napoli nu e mediul potrivit pentru el, acolo e nevoie de un antrenor de tip Klopp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează