INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI, CAMPIOANĂ ÎN SERIE A

Ovidiu Ioanițoaia, după ce Napoli a devenit campioană în Serie A: „33 de ani de așteptare, 33 de ani de suferință! Marele regret e că Diego nu mai este în viață la acest moment”

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 00:38 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 01:02

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor și unul dintre cei mai cunoscuți fani români ai lui Napoli, sărbătorește în această seară primul titlul de campion în Italia după 33 de ani.

A urmărit cu emoții partida Udinese - Napoli, scor 1-1, și a ținut aproape talismanul său, un tricou al lui Napoli cu legendarul Diego Maradona. La finalul meciului, Ovidiu Ioanițoaia a povestit cum a trăit primele clipe după ce Napoli a devenit campioană în Serie A.

Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani
UDINESE - NAPOLI
Udinese - Napoli 1-1 » Pentru D10S! Nebunie pe străzile din Napoli. Echipa la care Maradona a scris istorie e din nou campioană în Italia, după 33 de ani

Ovidiu Ioanițoaia, prima reacție după titlul câștigat de Napoli

„De când a fluierat arbitrul finalul, am stat numai la telefon. Toți prietenii mei din Napoli m-au sunat. Jumătate de oră am stat de vorbă cu ei, n-am putut citi avalanșa de mesaje de la toți apropiații. M-a sunat prietenul meu Angelo Maiorano, care a condus sărbătoarea la Telese Terme, un oraș la 60 de kilometri de Napoli. Apoi, am vorbit cu Costanzo Jannotti, care a găzduit gratis naționala României la Grand Hotel, tot din Telese Terme, la Coppa del Mondo în 1990.

Îmi pare rău că nu sunt și eu pe stradă alături de ceilalți fani napolitani în aceste ore de imensă bucurie. E un titlu meritat, nu doar după 33 de ani de așteptare, ci după 33 de ani de suferință. Marele regret este că Diego Maradona nu mai este în viață la acest moment”.

VIDEO. Imagini cu bucuria incredibilă a fanilor lui Napoli

Citește și:

Proprietarul lui Napoli, anunț triumfător după cucerirea titlului: „Abia am început! Acum vrem Champions League”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
VanBasten
VanBasten  •  05 Mai 2023, 10:00

Eram acum cateva luni pe Via dei Tribunali, in cautarea unei pizzerii napoletane renumite. Cand vad intr-un mic magazin cu tricouri fake ale lui Napoli unul inscriptionat cu Ovi pe spate. Il intreb pe vanzator daca e un jucator Ovi in lotul echipei. Imi raspunde ca e vorba despre Nea Ovi, unul dintre cei mai cunoscuti fani ai napoletanilor, aratandu-se chiar surprins ca, desi vin din Romania, nu am cunostinta de acest lucru. M-am retras rusinat de propria mea ignoranta.

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  05 Mai 2023, 09:45

Soarta lovește când nu te aștepți ,,În acest an, cred că am fost cei mai puternici din Champions League, dar am fost eliminați din cauza arbitrajului, dar ăsta este fotbalul, asta este UEFA, asta este lumea”, a spus Aurelio De Laurentiis,,,....Cine l aparat pe Kovacs când asta trebuia scos din arbitraj ???

dandana
dandana  •  05 Mai 2023, 09:42
Postat de carol_k pe 05 Mai 2023, 05:21

Mai bine decat sa-l ia *** la Juventus.

Nu pe bune! *** *** *** Eu țin cu Juventus, dar ma bucur pentru Napoli și nu spun lucruri ca tine*** O echipa are mai mulți jucători care se duc sa își hrănească familia. Tu nu ai dreptul să-i faci așa. Ok te supără un conducător sau un jucător. Bai dar să spui că sunt toți asa, arata ca materia cenușie la tine a dispărut. În fotbal câștigă cine investește, anul asta în Italia a fost mai greu, de aceea Napoli a avut șansa lor. Iar tu nu mai fi *** și vorbește civilizat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează