INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Napoli, colaborare cu un designer de lux » Echipamente speciale pentru derby-ul cu Inter Milano

Napoli în colaborare cu designerul Marcelo Burlon FOTO Instagram @marceloburlon
Napoli în colaborare cu designerul Marcelo Burlon FOTO Instagram @marceloburlon

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 10:29 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 11:05

Napoli și Inter Milano se vor înfrunta astăzi, în runda 31 din Serie A, iar jucătorii pregătiți de Gennaro Gattuso vor evolua pentru prima dată într-un echipament special în duelul de pe Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli va juca într-un nou echipament în acest sezon. Acesta a fost produs de sponsorul tehnic Kappa în colaborare cu brandul de lux „Marcelo Burlon County of Milan”. 

Napoli, colaborare de lux cu Marcelo Burlon

Trupa din Campania va juca un meci crucial cu Inter, în care se întâlnesc cele mai în formă echipe din Serie A din ultimele etape. „Nerazzurri” au 11 victorii consecutive în competiția internă, iar Napoli a câștigat ultimele 6 partide de pe teren propriu. Astfel, „Gli Azzurri” au pregătit un echipament special pentru înfruntarea de pe arena din Vestul Fuorigrotta, „Diego Armando Maradona”. 

„Noua colecție comemorativă a clubului a fost concepută pentru a transmite cultura, tradiția și dimensiunea internațională a orașului Napoli și a echipei sale de fotbal, prin viziunea și imaginația lui Marcelo Burlon”, se arată într-un comunicat oferit pe site-ul oficial al clubului.

Echipamentul este de culoare neagră, iar aripile specifice brandului Marcelo Burlon sunt prezente pe tricou, fiind de o nuanță turcoaz. Goalkeeperul va evolua într-un echipament asemănător, dar culoarea principală va fi galbenă.

Cine este Marcelo Burlon

Marcelo Burlon, designer în vârstă de 41 de ani, este cel care a pus bazele brandului de haine de lux din Milano. Burlon s-a născut în regiunea Patagonia din Argentina și s-a mutat în Italia de pe vremea în care era adolescent. Acesta a fost un admirator al fotbalului practicat de Diego Maradona și a avut o conexiune specială cu napoletanii, unde gloria argentiniană a scris istorie.

VIDEO. Dezvăluire colosală a lui Giovanni Becali: „Maradona dacă voia să intre cu avionul plin de droguri intra cu el la Napoli”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

Lionel Messi, după primul trofeu câștigat la Barcelona din postura de căpitan: „O Cupă specială pentru mine” + Ce a declarat Ronald Koeman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează