INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ce scrie presa din Italia despre „thriller-ul” Cagliari - Parma » Notele primite de Man, Mihăilă și Marin: „A greșit, în căutarea gloriei personale”

Dennis Man (#98) a înscris în Cagliari - Parma 4-3 // foto: Imago +13   FOTO
Dennis Man (#98) a înscris în Cagliari - Parma 4-3 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 07:37 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 10:18

Cagliari a luat toate cele 3 puncte din meciul cu Parma, la capătul unei partide excepționale, cu 7 goluri, două dintre ele fiind reușite de românii Dennis Man (22 de ani) și Răzvan Marin (24).

Cronica meciului Cagliari - Parma poate fi citită AICI

La oaspeți, Dennis Man a înscris golul de 1-3, cu un șut din afara careului. În schimb, Răzvan Marin a redus din diferență pentru sarzi și a oferit pasa de gol la reușita cu care s-a făcut 3-3. În trupa „cruciaților” a jucat și Valentin Mihăilă, dar fostul jucător al Craiovei nu a avut realizări în cele 45 de minute petrecute pe teren.

Răzvan Marin și Dennis Man, cei mai buni de la Cagliari, respectiv Parma

Răzvan Marin a fost activ, a marcat într-un moment important și, ca atare, a primit cea mai mare notă dintre jucătorii lui Cagliari pe Tuttomercatoweb, 7.

„A început sus, împotriva lui Grassi, care a alergat foarte mult. A crescut odată ce meciul a progresat, l-a îngrijorat pe Sepe cu un șut frumos din afara careului apoi a trecut pe lângă gol la începutul reprizei secunde, cu un șut care a șters bara. Golul său, de 2-3, i-a dat viața lui Cagliari”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Aceeași notă ca Marin a primit-o și Dennis Man, 7 fiind cel mai mare calificativ și din tabăra gialloblu. Doar că la Parma au mai primit 7 doi fotbaliști, anume Pezzella și Kucka.

„A început foarte bine, nu a făcut vreo greșeală în primele 15 minute, apoi a dispărut până la pauză. În a doua parte a luat câteva decizii greșite, dar a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, care a evidențiat calitățile sale”, este caracterizarea lui Man, care a fost înlocuit cu Valenti în minutul 72.

Valentin Mihăilă, introdus pe teren la pauză, a primit 5: „Nu a reușit să marcheze și, în final, a comis o eroare foarte serioasă. A lovit mingea prea repede, în căutarea gloriei personale. Iar pe contraatac Cerri a marcat pentru 4-3”.

7este nota primită de Marin și de la Cagliarinews24: „Aleargă, pasează și recuperează: este spectaculos la mijloc, Cagliari avea nevoie de o astfel de performanță. Golul său a pornit revenirea”

Răzvan Marin, cel mai bun jucător în Gazzetta dello Sport

„Creativ, determinat, dinamic. Mereu a fost peste ceilalți, iar golul de 3-2 i-a readus pe cei de la Cagliari în meci”, a scris Gazzetta dello Sport despre Răzvan Marin, iar internaționalul român a obținut nota 7,5, cea mai mare după duelul de pe Sardegna Arena. 

Dennis Man, Pezzella, Cornelius și Kucka au primit cel mai mare calificativ din lotul „gialloblu”: 6,5. Însă, Giuseppe Pezzella a fost desemnat cel mai bun de la Parma de către Gazzetta dello Sport. „Joacă în extremă, iar când s-a concentrat a găsit lovitura pentru 3-1”, a scris cotidianul roz despre Man.

5a fost nota primită în Gazzetta de Valentin Mihăilă, care a evoluat în a doua repriză: „A șutat din stânga, dar nu s-a făcut 4-3 pentru Parma”

VIDEO. Toate golurile din Cagliari - Parma

Mai multe știri din Serie A:

Antrenorul lui Man și Mihăilă, șocat de finalul cu Cagliari: „Inexplicabil!” + atac la fostul jucător al Craiovei?!

Gest superb al atacantului de la AC Milan: a refuzat să primească salariul cât a fost accidentat!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
raikkonen79
raikkonen79  •  18 Aprilie 2021, 21:13
Postat de brera30 pe 18 Aprilie 2021, 20:17

Mihaila nu este total refacut dupa operatia de anul trecut, inca resimte dureri ( declaratia lui Mihaila si a doctorilor de la Parma). Oricum, diferenta dintre Mihaila si Man, s-a vazut la meciurile Nationalei, unde Man a fost = 0. In plus, Mihaila pleaca la vara de la Parma.

Toti vor pleca o saptamana....doua in vara de la Parma. Mihaila e printre cei care se vor intoarce. Probabil si Man. Nu strica un an in serie B. Stai linistit ca nu-i cumpara nimeni dupa cateva meciuri jucate ca au costat ceva bani. Poate sa prinda un imprumut la o codasa de serie A

brera30
brera30  •  18 Aprilie 2021, 20:17
Postat de raikkonen79 pe 18 Aprilie 2021, 15:16

Deocamdata se pare ca parmegianii prefera sa titularizeze țeapa si sa tina un fuoriclasse pe banca. Nu stiu ce o fi in mintea lor.

Mihaila nu este total refacut dupa operatia de anul trecut, inca resimte dureri ( declaratia lui Mihaila si a doctorilor de la Parma). Oricum, diferenta dintre Mihaila si Man, s-a vazut la meciurile Nationalei, unde Man a fost = 0. In plus, Mihaila pleaca la vara de la Parma.

cornelcc
cornelcc  •  18 Aprilie 2021, 19:43
Postat de observator_federal pe 18 Aprilie 2021, 15:05

Pe bune, ai observat cumva ca Mihăilă să aibă o contribuție cât de mică la golul lui Dennis? Chiar așa, pentru că presa (presa aia de nu putea să remarce vreun meci excelent al lui Mihăilă fără să se mândrească cu "românii noștri", adecă și cu Dennis, la pachet) nu a văzut nimic!!

Mihaila a facut ieri un meci slab, punct. Nu-l acuz pentru rezultatul final, de vina este antrenorul care este la al 6-lea meci in care are cel putin un gol avans si termina invins! Doar ca nu a facut un meci grozav, de altfel si presa din Italia l-a notat cu 5. Si din putinele mele cunostinte, mi se par mult mai corecti jurnalistii italieni in acordarea notelor decat ghesepistii! Cat despre suporterii de pe aici, fiecare cu “idolulu” lui.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close