INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA # CHELSEA - MIDDLESBROUGH 3-0

”Nașul” Premier League » Porecla pe care i-a găsit-o fiica sa după superparcursul din acest sezon

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2017 12:13

Dacă Antonio Conte e un naș mafiot, cum sugerează fiica sa, Vittoria, în tabloul pe care l-a arătat fanilor la meciul cu Middlesbrough (3-0), atunci Premier League e pe punctul de a intra pe mâinile mafiei italiene.

  • Conte e la o victorie de titlu cu albaștrii, iar fiica, Vittoria, i-a găsit deja locul în fotbalul britanic. E ”The Confather”, aluzie la celebrul film despre mafie, ”The Godfather” 

În drumul său spre titlu la întâiul sezon în Anglia, managerul italian mai are nevoie de-o victorie cu Chelsea. Și-o amenință pe Tottenham, rivala rămasă acum la 7 puncte în urmă, cu o execuție în stil "mafiot".

"Avem trei meciuri la dispoziție să luăm titlul. Dar vreau s-o «ucidem» rapid pe Tottenham", a anunțat el. Și cum n-a avut nicio milă de Middlesbrough, pe care a retrogradat-o în Championship, așa și-a propus să procedeze și vineri, cu West Bromwich.

Încă 3 puncte și Conte va deveni "nașul" Premier League. "The Confather", cum a scris Vittoria deasupra desenului în care tatăl ei apare înconjurat de jucătorii lui Chelsea. Aluzie evidentă la The Godfather, celebrul film al lui Francis Ford Coppola despre viața nașului mafiot Vito Corleone.

300de victorii are Chelsea în Premier League. A 301-a, dacă va veni vineri, va fi decisivă pentru titlu

Maestrul Cesc

Cesc Fabregas n-a înscris luni seară. Dar a punctat în altă parte. Cu două pase decisive, la golurile unu și trei ale albaștrilor, mijlocașul spaniol a bifat assist-urile 10 și 11 în acest sezon.

Devenind astfel primul jucător care reușește 10 astfel de execuții în 6 sezoane diferite de Premier League. Într-un clasament alltime, Fabregas e pe locul doi, după Giggs (162), cu 105 assisturi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
jullien_alphonse
jullien_alphonse  •  09 Mai 2017, 13:29

Per total, gâscă, de cratiţă. Tipa a vrut să pară spirituală, dar "Confather" e un joc de cuvinte nefericit, comis de cineva care a studiat engleza pe Cartoon Network. A împerecheat prima silaba de la "Conte" cu "father", dar verbul "to con" - inseamna a induce in eroare, a înşela, a trişa, a păcăli, iar substantivul (informal, argou) "con" este prescurtare de la "convict", deţinut.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close