Îngrijorare în naționala Argentinei! S-a accidentat și riscă să rateze Mondialul: „E foarte rău”

Paulo Dybala riscă să rateze Mondialul, Foto: Instagram
Paulo Dybala riscă să rateze Mondialul, Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 10 octombrie 2022 14:54 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 16:31

Paulo Dybala (28 de ani), argentinianul Romei, a suferit o leziune musculară executând penaltyul victoriei cu Lecce (2-1). Avea lacrimi în ochi când a fost înlocuit.

Cu 40 de zile înaintea Campionatului Mondialul din Qatar, Paulo Dybala e îngrijorat. Se teme să nu piardă turneul final. 

„FRF să găsească soluții înainte de meciul contra Kosovo” » Theodor Meleșcanu propune ca România să nu se prezinte la duelul din preliminarii + Ce ar risca Federația
EURO 2024
„FRF să găsească soluții înainte de meciul contra Kosovo” » Theodor Meleșcanu propune ca România să nu se prezinte la duelul din preliminarii + Ce ar risca Federația

Paulo Dybala s-a accidentat și riscă să rateze Mondialul!

Duminică seară, exact când a transformat penalty-ul de 2-1 cu Lecce, argentinianul a simțit o înțepătură în coapsa stângă, la mușchiul drept femural. Mai mult s-a strâmbat decât a zâmbit după gol

Le-a spus coechipierilor și căpitanul Pellegrini i-a făcut semn lui Jose Mourinho că e nevoie de schimbare. „La Joya” a șchiopătat îndreptându-se spre marginea terenului. 

Avea lacrimi în ochi când a bătut palma cu Matic, la înlocuire. Simte că poate fi o leziune care să-l țină în afara terenului până la sfârșitul anului. Ceea ce a sugerat și antrenorul. 

Îngrijorare în naționala Argentinei! S-a accidentat și riscă să rateze Mondialul: „E foarte rău”
Paulo Dybala mai mult s-a strâmbat decât a zâmbit după golul cu Lecce, Foto: Imago Images

Paulo Dybala face marți rezonanța magnetică 

„Cum e Dybala? Zic rău ca să nu zic foarte rău. Există riscul să-l revedem în 2023. Nu sunt doctor și nu am discutat cu medicii, dar ceea ce am simțit vorbind cu Paulo e foarte rău”, a declarat Mourinho după meci. 

7 goluri și două assisturiare Paulo Dybala în 11 meciuri jucate în toate competițiile la Roma

Potrivit Sportmediaset, marți va face rezonanța magnetică. RMN care va da răspunsul final. Însă e foarte posibil ca naționala albicelestă să joace fără Dybala la Mondialul din Qatar

VIDEO. Rezumatul meciului Roma - Lecce (2-1)

  • Golul lui Paulo Dybala poate fi văzut de la minutul 1:26

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Portarul care i-a adus Liga Campionilor lui Liverpool nu menajează pe nimeni: „Messi e nepoliticos, provocator și antipatic! Cristiano este egocentric, iar Raul foarte arogant”

Barcelona, victorie chinuită în La Liga » Vedeta de la Celta Vigo surprinde: „Egalul nu ne-ar fi mulțumit! Au tras de timp pe final”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close