INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nebunie de meci în Marea Britanie, cu 11 goluri și o revenire incredibilă: „Am pierdut 9 ani din viață”

Foto: Facebook / Wrexham Football Club
Foto: Facebook / Wrexham Football Club

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 16:29 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 16:51

Wrexham FC și Dover Athletic au oferit un meci fantastic, sâmbătă, în liga a 5-a engleză. Gazdele au câștigat meciul în minutul 90+8, cu scorul de 6-5, după ce au revenit de la 2-5.

Pentru Wrexham meciul avea o miză foarte importantă. Clubul galez se luptă pentru promovarea în liga a 4-a, în timp ce adversara Dover este deja retrogradată matematic.

Totuși, meciul nu s-a dovedit a fi o misiune facilă pentru gazde, ba dimpotrivă. Pentru a obține cele trei puncte, Wrexham a avut nevoie de 6 goluri, ultimul fiind înscris chiar în minutul 90+8.

Nebunie de meci în liga a 5-a din Anglia, cu 11 goluri și 3 reveniri incredibile

Confruntarea a început conform planului pentru galezi, care și-au creat rapid un avantaj de două goluri. Dar ceea ce a urmat a depășit orice fel de predicție. Englezii de la Dover au revenit de la 2-0 pentru adversari și au înscris de 5 ori, totul în doar 40 de minute.

Cu mai puțin de 30 de minute înainte de finalul meciului, gazdele erau conduse cu 2-5 și meciul părea încheiat chiar și pentru cel mai optimist fan. Realitatea a fost însă alta. Wrexham a reușit revenirea miraculoasă, a egalat în minutul 90+1 și a dat lovitura de grație în minutul 90+8, marcând astfel al 11-lea gol al meciului și stablind scorul final, 6-5.

Ryan Reynolds, patronul lui Wrexham: „Am pierdut 9 ani din viață”

Micuța echipă galeză este condusă de Ryan Reynolds, celebrul actor de la Hollywood. La finalul meciului, patronul lui Wrexham a oferit o reacție amuzantă, care descrie perfect nebunia de meci din liga a 5-a engleză.

„Am pierdut 9 ani din viață cu acest meci și sunt ok cu asta. Îmi cer scuze, totuși, familiei mele. De asemenea, să nu uitați să mă îngropați în Țara Galilor", a glumit Reynolds.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Impresarul lui Gareth Bale, dezamăgit de Carlo Ancelotti: „E incredibil că Real Madrid nu îl folosește”

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit când se va retrage » Răspuns caracteristic oferit de suedez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  28 Martie 2022, 11:13

Hmmmm! Slabut! Se vede treaba ca au uitat de meciul dintre Dinamo si Falticeni. In acel meci scorul era de 4-0 si nu 2-0 cand au inceput sa "viseze" frumos cei de la Falticeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează