INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Au început negocierile cu Xabi Alonso » Suma pe care trebuie s-o plătească Bayern e imensă!

Xabi Alonso, foto: Getty Images
Xabi Alonso, foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 08:13 / Actualizat marti, 05 martie 2024 09:29

Bayern Munchen și actualul antrenor, Thomas Tuchel, 50 de ani, au decis să încheie colaborarea la sfârșitul sezonului, deși contractul expiră în 2025.

În vreme ce echipa se pregătește pentru returul cu Lazio din „optimile” Ligii, programat marți seară, șefii lui Bayern fac pași importanți în rezolvarea problemei băncii tehnice pentru sezonul care vine.

Sheffield - Arsenal 0-6, iar „tunarii” au scris istorie în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!
PREMIER LEAGUE
Sheffield - Arsenal 0-6, iar „tunarii” au scris istorie în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!

Bayern ar trebui să plătească între 15 și 25 de milioane de euro pentru a-l avea pe Xabi Alonso

Potrivit postului TV Sky Germania, clubul ar fi demarat negocierile cu Xabi Alonso, antrenorul liderului Bayer Leverkusen. Iar semnalele sunt pozitive. Deși se află și pe lista lui Liverpool, tehnicianul spaniol „tinde spre Bayern”.

Numai că, dacă vor bate palma cu el, Xabi se anunță o „afacere” extrem de scumpă pentru bavarezi. Același Sky dezvăluie că actuala campioană a Germaniei va trebui să le plătească „farmaciștilor” o sumă cuprinsă între 15 și 25 de milioane de euro, în funcție de cîte trofee va cîștiga spaniolul cu actuala sa echipă în 2023 - 2024.

Bayer Leverkusen are șanse la toate titlurile sezonului

Iar Leverkusen are șanse la toate titlurile puse în joc în acest sezon. Este lider în Bundesliga, având un avans de 10 puncte față de Bayern, cu 10 etape înaintea fluierului final al campionatului.

În Europa League se pregătește pentru „dubla” din „optimi” cu Qarabag, iar în Cupa Germaniei s-a calificat în semifinale, unde pe 3 aprilie o va întâlni pe Fortuna Dusseldorf.

Abia pentru anul 2025, Alonso are o clauză de reziliere a contractului său cu Bayer. Și aceea se cifrează la 15 milioane de euro.

Thomas Tuchel pleacă în vară de la Bayern

Xabi ar urma să-l înlocuiască la Bayern pe Thomas Tuchel. Actualul antrenor și clubul au decis să rupă în vară, de comun acord, acordul scadent în 2025. Motive? Rezultatele din acest sezon, mult sub pretențiile munchenezilor, dar și relația tot mai tensionată cu jucătorii.

Echipa nu pare să mai aibă vreo șansă la titlu, din Cupa Germaniei a fost eliminată încă din turul 2, de FC Saarbrucken, iar marți seară încearcă să „repare” acel 0-1 din prima manșă a optimilor Ligii, contra lui Lazio.

Conducătorii lui Bayern au promisiunea lui Xabi Alonso că va veni la Munchen dacă se decide s-o părăsească pe Bayer Leverkusen

Florian Plettenberg, specialistul postului Sky Germania pe Bayern

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Premier GSP. Xabi Alonso, succesorul ideal pentru Klopp pe banca lui Liverpool?

Mai puteți citi:

Sheffield - Arsenal 0-6, iar „tunarii” au scris istorie în Premier League: nu se mai întâmplase niciodată!

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  05 Martie 2024, 12:42

"Suma e imensă!" - esti penibil nene ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează