INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - LIVERPOOL 0-1

Gary Neville, despre Chelsea: „Un miliard pentru o echipă de leșinați” » Reacția lui Pochettino

Gary Neville (foto: Guliver/Getty Images)
Gary Neville (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat luni, 26 februarie 2024 11:13 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 12:28

Gary Neville (49 de ani), fostul fundaș de la Manchester United, i-a caracterizat pe jucătorii lui Chelsea drept „o echipă de leșinați”, după ce echipa londoneză a pierdut, 0-1, finala Cupei Ligii în fața lui Liverpool. Reacția dură a lui Neville vine după ce echipa lui Pochettino a avut parte de un sezon slab, în ciuda transferurilor de un miliard de lire sterline.

Imediat după fluierul final, Neville a făcut o apreciere directă a celor două echipe. „Sunt copiii lui Klopp împotriva leșinaților albaștri de un miliard de lire. Pentru Chelsea nu am vreun pic de simpatie”, a fost reacția lui Neville care a stârnit indignare printre fanii lui Chelsea.

„Grădinița” lui Klopp și „profesorul” Van Dijk îi aduc lui Liverpool trofeul Cupei Ligii Angliei » Încă un sezon ratat pentru Chelsea!
CHELSEA - LIVERPOOL 0-1
„Grădinița” lui Klopp și „profesorul” Van Dijk îi aduc lui Liverpool trofeul Cupei Ligii Angliei » Încă un sezon ratat pentru Chelsea!

Gary Neville nu crede în echipa lui Chelsea

În opinia lui Neville, legendarul fotbalist de la Manchester United devenit analist de televiziune, Chelsea ar fi trebuit să „să sară direct la gâtul” celor de la Liverpool, echipă cu mulți tineri și jucători absenți din pricina accidentărilor.

Liverpool a folosit mulți jucători din academie, inclusiv Bobby Clark (19 ani), James McConnell (19), Jayden Danns (18), Quansah (21) și Elliott (20). Deși echipa lui Pochettino este, de asemenea, foarte tânără, fotbaliștii lui Pochettino au fost cumpărați pe sume uriașe.

Reacția lui Pochettino după ce Neville i-a numit pe jucătorii lui Chelsea „leșinați”: „Nu este corect să vorbim așa”

Răspunsul lui Mauricio Pochettino la declarațiile lui Gary Neville nu a întârziat să apară. Antrenorul lui Chelsea și-a apărat jucătorii și a amintit de lipsa de experiență a acestora:

„Nu am auzit ce a spus, dar dacă comparați media de vârstă a celor două echipe... cred că veți realiza că vârstele jucătorilor sunt asemănătoare. Am o relație bună cu Gary Neville. Îi respect părerea... Dar el știe că dinamica celor două echipe este complet diferită. În legătură cu ce a spus... Cred că nu este corect să vorbim așa", a menționat antrenorul argentinian.

În discursul său de după meci, Pochettino a evidențiat următoarele: „Mă simt mândru de jucători, cred că au făcut un efort mare. Suntem o echipă tânără și nu trebuie să comparăm cu Liverpool doar pentru că au ajuns cu mulți jucători tineri în finală. Cred că este imposibil să comparăm cele două echipe”.

Liverpool și Chelsea au disputat primul trofeu al sezonului în finala Cupei Ligii de pe „Wembley”, care a avut loc ieri seară. Echipa antrenată de Jurgen Klopp s-a impus în prelungiri, după golul marcat de Virgil van Dijk în minutul 118.

  • Articol scris de Mihai Popa

Citește mai multe articole:

Obsesia Chelsea: a transferat 11 oameni de la o rivală din Premier League în ultimele 17 luni!
ANGLIA
Obsesia Chelsea: a transferat 11 oameni de la o rivală din Premier League în ultimele 17 luni!
Atletico Madrid a găsit secretul » De ce Horațiu Moldovan e vedeta clubului pe TikTok
ATLETICO MADRID
Atletico Madrid a găsit secretul » De ce Horațiu Moldovan e vedeta clubului pe TikTok

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează