INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Momente teribile pentru Neymar: hoții au intrat înarmați în casă și au vrut să-i răpească logodnica și fiica nou-născută

Hoții au plănuit să-i răpească lui Neymar logodnica și fiica nou-născută / Sursă foto: Facebook +49   FOTO
Hoții au plănuit să-i răpească lui Neymar logodnica și fiica nou-născută / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 23:20 / Actualizat miercuri, 08 noiembrie 2023 02:40

Momente de profundă panică în familia lui Neymar. Mai mulți bărbați înarmați au pătruns, marți, în locuința iubitei brazilianului din apropiere de Sao Paulo, încercând să-i răpească lui Ney fiica nou-născută și pe partenera acestuia, Bruna Biancardi. 

Neymar nu are parte de liniște nici în plan personal, după ce, profesional, a suferit o accidentare teribilă, care-l va ține mult timp în afara terenului. 

Marți, hoții au prădat una dintre locuințele logodnicei sale. Intențiile erau înfiorătoare. Conform relatărilor din presa din Spania, jefuitorii plănuiau să le răpească pe două dintre cele mai prețioase persoane din viața lui Neymar: pe Mavie, micuța venită pe lume în octombrie, și pe partenera superstarului, Bruna Biancardi.

Din fericire, mama copilului lui Neymar și implicit fiica acestora, în vârstă de numai o lună, nu se aflau în locuință în acel moment, notează cei de la Marca

Jaf la locuința lui Neymar din Sao Paulo

Potrivit postului brazilian R7, citat și de publicația spaniolă AS, trei bărbați au dat năvală marți în locuința alesei fotbalistului, în tentativa de a le răpi pe fetița și partenera brazilianului. Unul dintre ei ar fi fost chiar un vecin de-ai Brunei Biancardi!

Intrați în imobil, aceștia i-au legat pe părinții Brunei, timp în care au furat tot ce le-a picat în mâini, de la bijuterii și ceasuri până la vestimentația de lux pe care au găsit-o pe rafturi. Din fericire, socrii lui Neymar nu au fost răniți. 

Vecinii au simțit că ceva e în neregulă și au chemat de urgență poliția. În cel mai scurt timp posibil, forțele de ordine au înconjurat proprietatea lui Neymar și au reușit să-l captureze pe unul dintre răufăcători.

Neymar: „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine”

„Mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine, iar pierderile materiale au fost recuperate”, a transmis Bruna Biancardi pe contul său de Instagram. Iar Neymar, atât de des încercat de destin în ultima perioadă, a reacționat și el: „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine”.

VIDEO Wesley, dezamăgit de placarea lui Neymar la Al Hilal: „Frate, Neymar nu mai e jucător, e celebritate”

Citește și alte știri de actualitate:

Moştenitorii lui Diego Maradona au câştigat lupta pentru marcă în UE împotriva fostului avocat al fotbalistului

FOTO I-a dat gol Barcelonei în UCL și a celebrat enervându-i pe fanii catalanilor » Acum 4 luni, juca împotriva României

Șoc la Madrid! A leșinat din senin în finalul meciului și a fost scos pe targă de pe teren

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
snacks07
snacks07  •  08 Noiembrie 2023, 10:44

Este atât de sărac încât nu-ţi poate permite o firmă de pază sau instalaţie de supraveghere cu comunicare directă cu firma de pază !

lenroc
lenroc  •  07 Noiembrie 2023, 23:45

Asta se întâmplă când unii sunt prea săraci iar alții nu știu ce să facă să-și cheltuie munții de bani

gojgaru
gojgaru  •  07 Noiembrie 2023, 23:45

Ce treaba mai are Neymar cu pesegeu' ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează