INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

VIDEO Brazilia e butoi de pulbere! Neymar nu s-a dus la înmormântarea lui Pelé, dar a cântat la o petrecere în Paris! Cine l-a dat de gol

Neymar, decarul naționalei Braziliei, la petrecere, foto: captura video
Neymar, decarul naționalei Braziliei, la petrecere, foto: captura video

Articol de - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 11:28 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 11:38

Neymar, decarul naționalei Braziliei, ar fi fost lăsat de PSG să meargă la Santos la funeraliile lui Pele, însă a rămas în Franța pentru a participa la un party. Cântăreața Ana Aoas a postat pe Instagram un filmuleț în care apare pe scenă cu Neymar.

Venit la Santos, pentru înmormântarea lui Pelé, tatăl lui Neymar l-a scuzat pe decarul naționalei, susținând că PSG nu i-a permis să facă această călătorie: „Fiul meu este foarte trist, m-a rugat să-l reprezint, să fiu aici în locul lui, pentru a sprijini familia".

Un singur campion mondial a fost la înmormântarea lui Pelé » Furie în Brazilia: „El este după Iisus. Poate că unii se duc doar unde primesc bani
BRAZILIA
Un singur campion mondial a fost la înmormântarea lui Pelé » Furie în Brazilia: „El este după Iisus. Poate că unii se duc doar unde primesc bani"

Neymar putea pleca, la fel ca Mbappé și Hakimi

Numai că PSG nu s-ar fi opus ca atacantul în vârstă de 30 de ani să plece pentru câteva zile în Brazilia la funeraliile „Perlei negre". I-a lăsat într-o mică vacanță pe Mbappé și Hakimi, care au plecat în SUA. În plus, Ney era suspendat la primul meci al anului, cu Lens pe 1 ianuarie.

Neymar a rămas la Paris și, luni, 2 ianuarie, în seara când sute de mii de oameni își luau adio de la „Regele" fotbalului la priveghiul de la stadionul Vila Belmiro, jucătorul era la petrecere. 

Cânta alături de solista Ana Aoas și de Carol Cabrino, soția lui Marquinhos. Cântăreața l-a dat de gol, postând un filmuleț cu ei trei pe scenă. La party participase și Bruna Biancardi, fosta iubită a lui Neymar.

Neymar, criticat dur: „Zi de doliu național și tu de duci la petrecere?”

Neto, fostul fotbalist paulista care îi criticase pe campionii mondiali brazilieni din 1994 și 2002 că nu veniseră la Santos pentru despărțirea de Pelé (cu excepția lui Mauro Silva), nu l-a iertat nici pe Neymar. „A fost liber. Putea lua avionul pentru a ajunge la timp aici, dar nu a vrut”, a tunat Neto la TV Bandeirantes. 

„E zi de doliu național în Brazilia și tu te duci la petrecere când e priveghiul celui mai mare fotbalist din istorie? Niciun brazilian nu ar fi trebuit să se distreze în acea zi. E lipsă de respect”. 

+6 FOTO

Citește și: 

Transfer neprevăzut la Bayern: un internațional cu pacemaker, care tocmai s-a despărțit de Ajax!

Cea mai apreciată imagine din istorie conține un FALS! Ce nu știa Lionel Messi când a făcut poza

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
inshallah
inshallah  •  06 Ianuarie 2023, 18:07

***. si lumea are pretentii de la el/ei/ele. ciudat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  05 Ianuarie 2023, 20:09

Dar Brazilia de ce nu a luat foc atunci când acest fotbalist mediocru mesteca gumă în timpul intonării imnului statului său la mondiale?!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  05 Ianuarie 2023, 15:35
Postat de wheelwright pe 05 Ianuarie 2023, 12:27

Asta cu inmormantarea nu ma intereseaza, si-a trimis totusi tatal, deci nu a fost un nesimtit. Dar ma tot intreb cine i-a spus lui Neymar ca are voce. De-a lungul anilor, l-am vazut pe scene mari chiar, cantand Balada si alte hituri de prin Brazilia, langa cantereti cunoscuti. De fiecare data omul falseaza groaznic incat e greu sa asculti, cum face si aici. Oricine stie un pic sa cante, realizeaza ca omul nu e in stare sa nu falseze nici macar cand canta intr-un grup alaturi de alte persoane (cand e mai usor sa-i urmezi pe ei).

:))))) ai gasit si tu principala problema...:)))) nici nu ma asteptam sa aibe voce muzicala placuta mr Neymar..lol

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close