INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PIERDERE

VIDEO + FOTO Neymar, seară horror la ruletă: „Ai pierdut un milion de euro în 60 de minute” » Reacția brazilianului a făcut înconjurul internetului

Neymar (31 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, a pierdut o sumă uriașă la un cazino online. +8   FOTO
Neymar (31 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, a pierdut o sumă uriașă la un cazino online.

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 12:27 / Actualizat joi, 30 martie 2023 13:00

Neymar (31 de ani), fotbalistul campioanei Franței, PSG, a pierdut o sumă uriașă la un cazino online.

Brazilianul a „topit” un milion de euro la ruletă, scrie cotidianul spaniol Marca. 

FOTO. Neymar, fotbalistul lui PSG, a pierdut un milion de euro la un cazino online 

Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
Sursă foto: Captură Twitter
+4 FOTO

Imediat după ce a sesizat paguba, Neymar a început să se prefacă că plânge și a mimat acest lucru pe celebra melodie din filmul „Titanic”, „My heart will go on” (n.r. - Inima mea va merge mai departe), interpretată de solista canadiană Celine Dion. 

Un alt participant la joc a glumit pe seama momentului: „Ai ajuns de la un milion de euro la a rămâne fără bani în 60 de minute”. Neymar a gustat gluma acestuia și a replicat: „Voi pune acest moment pe Youtube!”.

Sud-americanul a continuat să facă haz de necaz și a început să mimeze cântatul la flaut, după care a izbucnit din nou în râs.

Nu e clar însă dacă Neymar a mizat cu propriii bani sau cu cei pe care i-ar fi putut primi de la platforma respectivă pentru promovare. 

Neymar nu va mai juca în acest sezon pentru PSG 

Neymar s-a accidentat la ligamentele gleznei drepte în timpul meciului cu Lille, de pe 19 februarie, din runda cu numărul 24 din Ligue 1. Francezii au transmis că Neymar nu va mai juca pentru PSG în acest sezon. 

„Jucătorul a avut mai multe probleme în ultimii ani, astfel că după ultima accidentare, medicii din club i-au recomandat efectuarea unei operații de refacere a ligamentelor, pentru a evita riscul unei recidive. Toți experții consultați au ajuns la această concluzie”, a anunțat PSG, potrivit Mundo Deportivo. 

„Voi reveni mai puternic”, a fost mesajul postat de Neymar pe Instagram, după ce aflat verdictul medicilor. 

Ulterior, Christophe Dugarry (51 de ani), fostul atacant al naționalei Franței, a spus că este fericit ca Neymar s-a accidentat: „Sunt fericit pentru PSG că Neymar s-a accidentat. Antrenorul Galtier e incredibil de norocos. Această echipă e mult mai echilibrată cu cinci oameni în apărare, trei mijlocași și Mbappé și Messi. 

Până acum, nu putea controla meciurile, pentru că, atunci când pierdea mingea, trei oameni nu se apărau”, a afirmat Duga la RMC Sports, completând: „Nu mai pot să-l urmăresc pe Neymar. Nu-l mai suport. E dureros să-l vezi simulând, să-i vezi tot comportamentul. Nu mai vreau să-l văd niciodată pe teren”. 

În actuala stagiune, Neymar a bifat 29 de apariții în tricoul lui PSG, reușind să marcheze 18 goluri și să dea 17 pase de gol. 

Dorit de Al-Khelaifi la PSG, Jose Mourinho a luat decizia finală: indiciul care-l dă de gol
ANTRENOR
Dorit de Al-Khelaifi la PSG, Jose Mourinho a luat decizia finală: indiciul care-l dă de gol

Citește și: 

Presa din Italia scrie că Daniel Boloca a intrat pe lista lui Lazio, alături de alte două nume grele

Fostul internațional cu peste 200 de meciuri în Spania a fost depistat cu tumoră pe creier: „Cel mai important meci al vieții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
robotelmitran
robotelmitran  •  31 Martie 2023, 08:52

dar fotbal cand mai joaca????

r9nazario
r9nazario  •  30 Martie 2023, 14:39

"Nu e clar însă dacă Neymar a mizat cu propriii bani sau cu cei pe care i-ar fi putut primi de la platforma respectivă pentru promovare." 99.9% erau de la platforma si el pastra doar ce castiga, dar mai conteaza cand pro99stovanu' primeste 1mil pe saptamana?

Dino
Dino  •  30 Martie 2023, 13:51
Postat de Mazavalt pe 30 Martie 2023, 13:39

Campionate>>>> Pierdere Ba mancara greieri de faina UE, ce ma intereseaza cine ce a pierdut? Ce legatura are acest articol cu sportul? Dar Marinescule tu esti miezul din dodoasca esti platit la cantitate nu calitate. Asa-i Romania...

......

Vezi toate comentariile (9)
Comentează