INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Un fan vrea să-i lase lui Neymar toată averea lui! Pasiunea pentru vedeta lui PSG nu e singurul motiv

Un fan vrea să-i lase lui Neymar toată averea lui. Foto: Imago Images
Un fan vrea să-i lase lui Neymar toată averea lui. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 03 iulie 2023 11:33 / Actualizat luni, 03 iulie 2023 11:33

Un tânăr de 30 de ani, din Sao Paulo, a decis să-l facă pe Neymar unic său moștenitor, pentru ca averea pe care o posedă să nu intre pe mâinile rudelor. El este și fan al internaționalului brazilian.

Neymar n-are nici cea mai mică nevoie de bani. Potrivit revistei Forbes, atacantul lui Paris Saint-Germain este unul dintre cel mai bine plătiți fotbaliști de pe planetă. Numai în 2023, câștigurile sale sunt estimate la nu mai puțin de 85 de milioane de dolari! Cu toate astea, un tânăr din Sao Paulo, grav bolnav, l-a ales tocmai pe internaționalul brazilian drept unicul său moștenitor!

Hakim Abdallah, despre cum „mâna destinului” l-a adus la Dinamo: „La 3 zile după meci, m-au sunat de la club. Ce ciudat!”
DINAMO
Hakim Abdallah, despre cum „mâna destinului” l-a adus la Dinamo: „La 3 zile după meci, m-au sunat de la club. Ce ciudat!”

Se identifică cu Neymar

„Îmi place Neymar, mă identific foarte mult cu el. De asemenea, sunt foarte orientat spre familie, iar relația pe care o are cu tatăl lui îmi amintește foarte mult de tatăl meu, care a murit”, le-a dezvăluit bărbatul în vârstă de 30 de ani reporterilor de la ziarul brazilian „Metropoles”. Potrivit sursei menționate, acesta ar fi un impresar milionar, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.

Un alt motiv pentru care el a luat această decizie îl reprezintă rudele, cu care a admis că are o relație proastă: „Nu vreau ca averea mea să ajungă pe mâinile lor”. La ce sumă se ridică agoniseala știe doar notarul din Porto Alegre care i-a întocmit testamentul.

60 de milioane de euroe cota de piață a lui Neymar pe transfermarkt.de

Neymar s-ar putea întoarce la Barcelona

Altfel, Neymar ar putea schimba clubul în această vară. Conform Forbes, care citează BeIN Sports, Barcelona l-ar lua de la PSG sub formă de împrumut, pentru sezonul viitor, cu o clauză de transfer definitiv în 2024.

Dacă cele două echipe vor ajunge la un consens privind salariul brazilianului, atunci Neymar s-ar întoarce la Barça după 6 ani. Extrema stângă și-ar dori să joace din nou la clubul alături de care a câștigat toate trofeele posibile, înainte de a pleca, în 2017, pentru 222 de milioane de euro, la Paris.

173 de meciuria bifat Neymar în 6 ani la PSG, adică o medie de 29 de partide pe sezon. A marcat 118 goluri și a dat 77 de pase decisive

Citește și:

Gianluigi Buffon e dorit în Arabia Saudită » Ofertă uluitoare pentru portarul de 45 de ani

Ianis Hagi, spre Serie A? Două publicații din Italia anunță interesul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează