INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Neymar iese la atac: „Cum aș putea fi de 12 ani în vârf, dacă aș căuta numai petreceri?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 10:51 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 11:06

Neymar (29 de ani) a vorbit despre viața sa personală și spune că merge la petreceri doar atunci când e posibil și când nu are antrenamente a doua zi. Starul lui PSG a cerut să fie judecat doar după performanțele sale de pe teren.

„Vreau să vorbim despre respect. Cum se poate să fiu 12 ani în vârf fără să am grijă de mine? Nimeni nu înțelege asta”, a spus atacantul într-un interviu acordat canalului de YouTube Fui Clear.

Bătăi de cap pentru Pochettino  » Un star, OUT 4 săptămâni de la PSG + Mbappe are și el probleme: „Detalii în 48 de ore”
PSG
Bătăi de cap pentru Pochettino » Un star, OUT 4 săptămâni de la PSG + Mbappe are și el probleme: „Detalii în 48 de ore”

Neymar: „Știu să am grijă de mine”

Neymar s-a plâns că toată lumea spune despre el că este „petrecăret”. Brazilianul afirmă chiar că nu poate ieși mai des din cauza statutului său de fotbalist de elită, iar acest lucru îl deranjează.

„Știu să am grijă de mine, am cu mine un kinetoterapeut și un preparator fizic timp de 24 de ore, pentru ce? Degeaba?”, a întrebat Neymar ironic.

Mesajul lui Neymar pentru critici

Brazilianul cere să fie judecat pentru ceea ce face pe terenul de fotbal și mai puțin pentru ceea ce face în timpul liber.

„Trebuie să fiu taxat pentru ce fac pe teren, dar nu pentru ce fac în afara lui, nu permit”, a completat el.

Neymar spune că pe teren vrea „să câștige în orice fel”, deși recunoaște că încă mai face greșeli.

„M-am înșelat deja de mai multe ori, dacă aș putea schimba unele lucruri, evident că aș lua și alte decizii. Dar maturitatea vine în timp, nu înseamnă că dacă ai 30 de ani ești perfect matur”, a spus el.

Neymar se simte bine la Paris

În plus, Neymar a spus că este „bine” și „fericit” în echipa pariziană, totuși, el a subliniat nevoia de a „juca împreună” și de a „lupta unul pentru celălalt”.

„Avem o echipă grozavă și putem merge foarte departe. Ne cunoaștem din ce în ce mai bine și avem totul pentru a avea un sezon grozav și a câștiga titluri”, a spus el.

Citește și: 

Analiza lui Nicolas Anelka asupra jocului dezamăgitor al lui PSG: „Îl criticăm pe Neymar, dar putem face același lucru și cu Messi”

Borussia Dortmund i-a găsit deja înlocuitor lui Haaland: un jucător cu mamă româncă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează