INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar trebuie să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Barcelona

Neymar este gata să revină la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages
Neymar este gata să revină la Barcelona // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 10:15

Brazilianul Neymar, care câștigă momentan 52 de milioane de euro anual din salariu și bonusuri la PSG, ar primi doar puțin peste 20 de milioane la Barcelona. 

La 28 de ani, Neymar trebuie să aleagă. Banii lui PSG sau întoarcerea la Barcelona. Dacă decide să semneze un nou contract la Paris (actualul expiră în 2022), va câștiga și mai mult. Patronii qatarieni îi oferă un salariu mai mare, iar el are deja 38 de milioane de euro. Potrivit Mundo Deportivo, ar avea în total 52 de milioane anual cu tot cu bonusuri, inclusiv cel primit ca imagine a Băncii Naționale a Qatarului.

Dacă decide să revină pe „Camp Nou" pentru a forma din nou tridentul MSN, cu prietenii Messi și Suárez, brazilianul va fi obligat să facă un sacrificiu financiar important. Cotidianul catalan susține că Ney va primi puțin peste 20 de milioane, la fel ca înainte să plece, în 2017. Ar fi o pierdere estimată la 30 de milioane de euro!

Totuși, completează MD, această sumă va crește la renegociere. Și jucătorul paulista ar putea fi atras și de ideea de a deveni liderul Barcelonei în viitor, după retragerea lui Messi. Care împlinește 33 de ani în iunie. 

105 goluria marcat Neymar în 186 de meciuri jucate pentru Barcelona (2013-2017)

128 de milioane de euroeste cota brazilianului, conform site-ului transfermarkt.de

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Mărturii cutremurătoare ale fostului președinte al Barcelonei: „În prima zi la pușcărie, mi-au dat 4 prezervative și 4 pungi cu vaselină”

Scandal uriaș: legăturile șocante și ascunse ale lui Infantino în justiția elvețiană » Îl anchetau chiar prietenii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează