INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL HILAL

Neymar, scandal la Al Hilal după doar 3 meciuri: s-a contrat cu Jorge Jesus și i-a cerut demisia

Neymar // FOTO: Imago
Neymar // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 15:25 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 16:00

Adus în această vară la Al Hilal, Neymar (31 de ani) nu traversează cel mai bun moment. Și deja au apărut primele contre cu antrenorul Jorge Jesus. 

Cumpărat pentru 90 de milioane de euro de la PSG, Neymar a bifat 3 meciuri pentru Al Hilal, reușind două pase de gol. Iar după ultimul meci, 1-1 cu Navbahor Namangan în Liga Campionilor Asiei, a intrat într-un conflict cu portughezul Jorge Jesus. 

Empoli - Inter 0-1 » Trupa lui Răzvan Marin pierde greu cu Inter: meciul a fost decis de un supergol
EMPOLI - INTER 0-1
Empoli - Inter 0-1 » Trupa lui Răzvan Marin pierde greu cu Inter: meciul a fost decis de un supergol

Neymar s-a certat cu antrenorul 

Mundo Deportivo scrie că Neymar nu a avut cea mai bună prestație în meciul din Liga Campionilor Asiei. A fost aproape de eliminare și a ratat o șansă importantă de a marca, iar la final antrenorul Jorge Jesus i-a reproșat evoluția avută. 

Neymar nu a reacționat bine după reproșurile primite. I-a răspuns înapoi antrenorului său și, mai mult, i-a cerut demisia. 

Conducerea e dezamăgită

Spaniolii scriu că șefii echipei s-au reunit recent cu Jorge Mendes, agentul lui Jorge Jesus. I-au transmis acestuia că există riscul ca antrenorul să fie demis, dacă randamentul echipei nu se îmbunătățește.

Cu jucători precum Neymar, Malcom, Ruben Neves, Aleksandar Mitrovic, Sergej Milinkovic-Savic, Bono sau Kalidou Koulibaly, Al Hilal este pe 2 în Arabia Saudită, cu 17 puncte în 7 etape. Lider e Al Ittihad, cu 18 puncte. 

Cosmin Contra l-a contrat pe Jorge Jesus: „E ilogic!” 

În ultima etapă din campionat, Damac, echipa lui Cosmin Contra, a remizat cu Al Hilal, 1-1, Nicolae Stanciu fiind marcatorul golului pentru formația antrenorului român. 

După meci, Contra a avut un mesaj pentru Jorge Jesus. Aflând ce a spus înaintea lui portughezul Jorge Jesus, tehnicianul rivalilor, că albaștrii erau obosiți după trei partide în șase zile, Cosmin l-a contrat: „Ceea ce spune Jesus despre oboseală e ilogic. Uitați-vă ce lot are Al-Hilal!”.

Antrenorul lui Damac l-a mai înțepat o dată pe veteranul lusitan, în vârstă de 69 de ani: „Nu poate să subestimeze efortul băieților mei, pentru că ei au fost cei mai buni. Dovada? Cel mai valoros om al lui Al-Hilal a fost portarul”. 

Citește și:

Derby nebun în Londra: Arsenal, de două ori în avantaj. Fantastică reacția duetului MaddiSon!
ARSENAL - TOTTENHAM
Derby nebun în Londra: Arsenal, de două ori în avantaj. Fantastică reacția duetului MaddiSon!
Liverpool - West Ham 3-1 » „Cormoranii” continuă parcursul bun din Premier League, dar rămân în spatele lui Manchester City
LIVERPOOL - WEST HAM 3-1
Liverpool - West Ham 3-1 » „Cormoranii” continuă parcursul bun din Premier League, dar rămân în spatele lui Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dobrin
dobrin  •  24 Septembrie 2023, 16:04

Acum il are pe Allah cu milioanele, ce nevoie mai are de Jesus?

chepandy777
chepandy777  •  24 Septembrie 2023, 16:03

Vad ca sauditii nu au invatat de la chinezi ca jucatorii nu vin in Asia sa-si dea viata pe teren. Singurul lucru important acolo sunt banii. La ce salarii au, ar fi de mirare sa-si rupa picioarele. Au ajuns apogeul financiar, n-au unde sa spere la mai mult, asa ca cel mai bine e sa faca orice ca sa fie dati afara, evident cu trilioane despagubiri.

Danpinalty
Danpinalty  •  24 Septembrie 2023, 15:52

Sergiule, mare ziarist mai esti! Ia citeste si tu ce ai scris si zi-ne si noua ce a vrut sa zica poetul: "Spaniolii scriu că șefii echipei s-au reunit recent Jorge Mendes, antrenorul lui Jorge Jesus. I-au transmis acestuia că există riscul ca antrenorul să fie demis, dacă randamentul echipei nu se îmbunătățește."

Vezi toate comentariile (3)
Comentează