INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Neymar caută revanșa pentru ratarea Ligii Campionilor: „Mi-aș da viața pentru titlul mondial!”

Neymar // Foto: Getty Images
Neymar // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2022 13:07 / Actualizat marti, 10 mai 2022 13:20

Neymar (30 de ani) admite că a avut un sezon mai dificil la PSG, fiind fluierat de suporteri pe „Parc des Princes”, însă vrea să termine anul cu un triumf, alături de naționala Braziliei, la turneul final din Qatar 2022.

A câștigat doar campionatul, într-un sezon în care fanii nu pot uita că PSG a ratat iar Liga Campionillor, părăsind competiția din „optimi”. Neymar a fost una dintre țintele favorite ale fanilor, pe „Parc des Princes”, care l-au fluierat și l-au huiduit, acuzându-l pentru evoluțiile mai slabe și uneori lipsa de interes la pregătiri. 

Atacantul de 30 de ani a fost deseori scos țap ispășitor pentru contraperformanțele echipei, dar a reușit să absoarbă presiunea și criticile și să meargă mai departe, stabilindu-și noi obiective.

Neymar: „Joc petru fanii mei”

„Desigur că nimănui nu-i convine să fie contestat, mai ales când joacă pe teren propriu. Este trist, însă trebuia să găsesc undeva puterea de a rezista. Mi-amintesc de toată lumea care m-a ajutat să ajung aici și încerc să joc pentru ei. Nu mă pot lăsa afectat de huiduieli și nici să accept ca familia mea să sufere. Sunt meciuri în care joci pentru fani și totul este ok, iar când ești fluierat cauți sprijinul celor dragi", a mărturisit brazilianul. 

Neymar visează să termine 2022 cu un trofeu major: „Chiar mi-am dorit mult să câștig Liga cu PSG anul ăsta, dar nu s-a putut. Așa că sper să reușesc cu Selecao în Qatar. Mi-aș da viața pentru titlul mondial!”

Neymar despre pericolul social media

Ney a vorbit și despre impactul social media asupra fotbaliștilor: „Cred că mai mult rănește decât ajută. Pentru că dacă joci bine și citești comentariile totul este bine și cu zâmbete peste tot. Altfel, toate acele răutăți scrise dăunează minții. Dacă nu-i nimeni să te susțină, devine complicat. În zilele noastre, rețelele de socializare sunt un lucru foarte periculos.”

12goluri și 8 pase decisive a reușit Neymar în 27 de meciuri disputate la PSG în toate competițiile. Are 9 trofee câștigate în Franța

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Suma colosală din spatele transferului » Cât costă afacerea Haaland la Manchester City

Dortmund s-a mișcat rapid: cine vine pentru a-l înlocui pe Haaland!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează