INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Nici Luxemburg nu mai e ce-a fost » Un jucător al naționalei a semnat cu Bayern Munchen

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 13:47

Echipa națională a României U17 a reușit doar un egal cu Luxemburg într-un meci din preliminariile Campionatului European din 2018, scor 0-0, însă din echipa de start a luxemburghezilor a făcut parte un fotbalist acontat de gigantul Bayern Munchen.

Mijlocașul Ryan Johansson (16 ani) a fost transferat de Bayern de la Metz în vară, după ce bavarezii se înțeleseseră cu fotbalistul încă din februarie, când Johansson i-a impresionat pe scouteri la un antrenament.

Fotbalistul poate schimba și naționala în care va evolua, având tatăl suedez și mama irlandeză.

"Am semnat cu un jucător talentat, care ne-a confirmat și la antrenamente impresia bună pe care o aveam", spunea la acea vreme Timon Pauls, unul dintre scouterii bavarezilor.

România a făcut 0-0 cu micuța "națională" după un 2-1 cu Lituania în prima partidă. Și, dacă pierde cu Austria, în ultimul meci, riscă să piardă locul 2, care îi asigură calificareala Campionatul European U17 (detalii AICI).

Mai mult, Bayern și Arsenal se interesează de un alt jucător luxemburghez, Vincent Thill, de doar 17 ani. Într-un top realizat de 90min.com, luxemburghezul intră în clasamentul jucătorilor de mare perspectivă născuți în anul 2000. În același clasament este și Vladimir Screciu de la CS U Craiova.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  27 Octombrie 2017, 14:27

Articol facut pentru Slughita. Avem 30 de romani care joaca la Inter, Real sau altele. Asa mare lucru e sa semneze un pusti pentru academie?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează