INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

EXCLUSIV // VIDEO Nicolae Stanciu despre momentul în care și-a întâlnit soția: „A fost dragoste la prima vedere într-o stație de autobuz”

Nicolae Stanciu și soția sa, Andreea +5   FOTO
Nicolae Stanciu și soția sa, Andreea

Articol de - Publicat sambata, 01 ianuarie 2022 14:05 / Actualizat sambata, 01 ianuarie 2022 15:08

GSP l-a vizitat la Praga pe Nicolae Stanciu (28 de ani), la finalul celui mai bun an al său ca fotbalist. Mijlocașul ofensiv a vorbit despre cum a întâlnit-o pe soția sa, Andreea și viața de tată.

Nicolae Stanciu: „Acum îmi place rolul de tată”

-Cum e viața la Praga?
-Liniștită. Frumoasă. Sunt cu familia, cu soția și cu fetița. Ne petrecem tot timpul împreună. În fiecare dimineață îmi iau cafeaua de lângă casă, mă duc la antrenamente fericit, vin acasă și ne jucăm în casă sau mergem afară, la ceva locuri de joacă. Îmi place enorm de mult aici, cunosc orașul foarte bine și ne bucurăm că suntem aici. 

- De un an, ești și tătic de fetiță, Masha Ecaterina. E dificil rolul ăsta? 
- Nu e, mie îmi place! Ne doream enorm de mult să devenim părinți. Încerc să o ajut pe soție cât de mult pot. În place să-mi petrec timpul cu fetița, să mă joc cu ea sau să am activități cu ea. Chiar și să dorm cu ea ca să o las pe soție să se mai odihnească. Chiar îmi place rolul de tată! 

+1 FOTO

- E reală povestea cu Andreea, că a fost dragoste la prima vedere într-o stație de autobuz? 
- Da! Cel puțin dragoste la prima vedere din partea mea. Ha, ha, ha! Pe 12 decembrie am făcut 9 ani de relație. Atunci se terminase campionatul și plecam de la Vaslui să vin către casă. Vorbisem cu ea înainte, o lună, pe Yahoo Messenger cum era atunci. 

Știam stația unde se va da ea jos ca să meargă la liceu. Abia ajunsesem și i-am dat mesaj că sunt deja acolo. Așa a început totul! Am și rugat-o să nu se ducă la prima oră ca să mergem la o cafea, la o ciocolată caldă împreună.

Citește alte știri despre Nicolae Stanciu:

Uluitor! Stanciu vede un fotbalist român peste Messi: „Pentru mine e clar”

„Făceam autostopul să ajung acasă” » Drama neștiută a lui Stanciu: „Am crezut că mă las de fotbal”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Ianuarie 2022, 15:30

...ce destept...ce om istet ...si ce bine scrie pe mess...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează