INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jucătorul lui Juventus suspendat pentru pariuri dezvăluie: „Am început să mizez la 16 ani, apoi a devenit o maladie"

Nicolo Fagioli a jucat 39 de meciuri la Juventus, marcând 3 goluri Foto: Guliver/GettyImages
Nicolo Fagioli a jucat 39 de meciuri la Juventus, marcând 3 goluri Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 15:25 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 15:40

Nicolo Fagioli, 23 de ani, mijlocașul lui Juventus exclus șapte luni în scandalul pariurilor care a lovit Italia în toamna trecută, e obligat să participe la minimum zece întâlniri publice în care să vorbească despre dependența sa de jocuri de noroc.

Pe 19 octombrie, plin scandal al pariurilor în Italia, Nicolo Fagioli a primit sentința: un an suspendare, dar numai șapte luni fermă, pe lângă o amendă de 12.500 de euro. Tânărul mijlocaș al lui Juventus, 23 de ani, era printre cei acuzați.

Nicolo Fagioli, prezent la evenimentul „Nu e un joc să pierzi totul"

I s-a impus și să respecte un plan de terapie cu o durată minimă de șase luni și să participe la cel puțin zece întâlniri publice în care să vorbească despre dependența sa de jocuri de noroc.

Secretele duetului ideal » Ce îi face atât de puternici împreună pe Haaland și De Bruyne!
ANGLIA
Secretele duetului ideal » Ce îi face atât de puternici împreună pe Haaland și De Bruyne!

Marți, la a treia reuniune publică obligatorie, un eveniment organizat la Torino și intitulat „Nu e un joc să pierzi totul", Fagioli s-a confesat.

„Am început să pariez când aveam 16 ani, la început era ca un joc, apoi a devenit o maladie. Am pornit imediat cu pariurile sportive", a spus fotbalistul care a debutat la naționala Italiei pe 16 noiembrie 2022, într-un amical cu Albania. A fost unica lui apariție în squadra azzurra.

19mai 2024 este data la care se încheie suspendarea lui Nicolo Fagioli. El poate juca la Juventus în ultima etapă, împotriva Monzei

Nicolo Fagioli: „M-ar fi ajutat mai mult dacă aș fi continuat să joc fotbal. Cea mai grea perioadă a vieții"

„Mă simt mult mai bine față de anul trecut, a fost cea mai grea perioadă a vieții mele", a adăugat Fagioli, potrivit Sportmediaset.

Crede că „m-ar fi ajutat mai mult dacă aș fi continuat să joc fotbal. Am fost pedepsit să stau departe de teren, dar a făcut lucrurile și mai dificile. De-abia aștept să mă întorc, nu mă gândesc decât la 19 mai, ultima zi a suspendării. Pe 25 mai aș putea să evoluez în ultima etapă a campionatului".

Nicolo Fagioli: „Euro ar fi un vis". Un vis imposibil

Fagioli a descoperit rapid „cât de mult îmi lipsește vestiarul, să fiu alături de colegi, mai ales la victorii. Acest sezon e mai bun decât precedentul, mi-a fost greu și încă îmi e foarte greu să stau departe de gazon, să nu trăiesc momentele frumoase împreună cu ei".

Întrebat de Campionatul European, mijlocașul a răspuns: „Ar fi un vis". Un vis imposibil însă. Selecționerul Luciano Spalletti nu se gândește la jucătorul biaconero pentru turneul final din Germania.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Alarmă cu Pușcaș!  » Noul antrenor al lui Bari pare să-și fi pierdut deja răbdarea cu el
STRANIERI
Alarmă cu Pușcaș! » Noul antrenor al lui Bari pare să-și fi pierdut deja răbdarea cu el
Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el
TURCIA
Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close