INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUNING

Noi detalii despre desființarea lui Jiangsu: „Atunci s-a întâmplat ceva”

Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a vorbit despre desființarea bruscă a celor de la Jiangsu, ultima echipă pregătită de Oli.
Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a vorbit despre desființarea bruscă a celor de la Jiangsu, ultima echipă pregătită de Oli.

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2021 17:21 / Actualizat joi, 01 aprilie 2021 17:55

Eugen Nae, antrenorul de portari din staff-ul lui Cosmin Olăroiu, a vorbit despre desființarea bruscă a celor de la Jiangsu, ultima echipă pregătită de Oli.

Ceva s-a întâmplat după câștigarea campionatului, nu a venit nimeni să ne felicite. Nu am făcut nicio petrecere. Ne gândeam că ceva se întâmplă. Ne așteptam să ieșim pe străzi, e un oraș destul de mare. Nu am simțit nimic. Au început întârzierile de salarii și atunci ne-am gândit că e ceva.

Noi am plecat acasă și trebuia să ne întoarcem pe 24 ianuarie. Ne-au zis să ne luăm vize, să ne cumpărăm bilete. Ulterior, știți ce s-a întâmplat”, a declarat Nae pentru as.ro.

După ce am terminat pe locul doi și ne-am calificat în play-off, a venit președintele, a făcut o ședință de vreo oră, ne-a zis că este foarte mulțumit. Nu știa că vom ajunge aici, că altfel băga bani mai mulți, investea. El a crezut că vom retrograda, că ne vom bate la retrogradare. După ce am câștigat campionatul nu a mai venit. Nu am mai auzit de el, nimic
Eugen Nae

Noi detalii despre desființarea lui Jiangsu: „Atunci s-a întâmplat ceva”
Eugen Nae / Captură Antena Sport

Jiangsu, exclusă din campionat!

Campioana en-titre, câștigătoarea în premieră a titlului, rămasă fără susținerea financiară a grupului Suning, a fost înlocuită în Superligă de Cangzhou Mighty Lions.

Nimeni și nimic n-a mai salvat-o pe Jiangsu FC. Fosta echipă a antrenorului Cosmin Olăroiu nu a fost înscrisă în viitorul campionat al Superligii chineze, Federația anunțând oficial excluderea din competiție a campioanei en-titre! În total, din cauza gravelor probleme financiare, alte două cluburi din liga a doua și trei din a treia nu mai participă la campionate.

Suning rămâne doar la Inter

Jiangsu și-a încetat practic activitatea la finalul lunii februarie și nu a mai plătit deloc salariile restante, motiv pentru care Oli a plecat, la fel ca și vedetele echipei. Holdingul Suning a decis să nu mai susțină activitățile neesențiale, familia Zhang concentrându-se pe Inter, liderul din Serie A.

Cosmin Olăroiu: „M-a chemat președintele Federației Chineze și am avut o discuție cu el”

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo s-a înțeles cu un nou jucător spaniol » Un fundaș cu 93 de meciuri în LaLiga a semnat cu trupa din Ștefan cel Mare

LPF cere categoric plecarea lui Rădoi și Burleanu: „Este o umilinţă mult prea mare! Să terminăm cu experimentele! Trebuie să vorbim de schimbări majore la FRF!” » 5 nume pentru postul de selecționer

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  01 Aprilie 2021, 19:03

Cosmin, vino la Națională! Ajută-ne!!!

105644358246528
Khan Oliver  •  01 Aprilie 2021, 18:36
Postat de Viorel Predosanu pe 01 Aprilie 2021, 18:17

In China, tara nedemocratica, condusa de partidul unic, se poate intampla ceea ce in Romania, membra UE, la 32 de ani de la revolutie, este imposibil: folosirea criteriilor obiective ale economiei de piata in evaluarea investitiei in fotbal. In China campioana ramane fara sprijin financiar si da faliment, dispare, nu intervine nici partidul, nici guvernul, nici primarul cu fonduri publice, nu se recurge nici la smecheria cu insolventa. Campioana dispare. Asa ceva este imposibil in Romania, unde sunt pompati bani publici in sustinerea unitatilor militare sportive ale armatei (CSA) si politiei (CS Dinamo) si a prea multor echipe de prin orasele unei tari care nu o duce deloc bine. Poate ca si din cauza asta!

In China se intampla ceea ce... deja s-a intamplat in Romania (vezi Urziceniul si Galatiul)! Castiga campionatul, scurg banii, apoi dispar... ceea ce e diferit, e nivelul banilor, astia nu au nevoie de competii continentale, le ajunge castigul din campionat!

elgabri
elgabri  •  01 Aprilie 2021, 18:26

Olaroiu e cu mult mai mare decat China !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează