INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROIECT

Noi detalii despre Super Liga Europei: 3,5 miliarde de euro, 15 fondatoare + UEFA și FIFA amenință!

Noua competiție continentală - Super Liga Europei - ar avea 20 de echipe, 15 „fondatoare”, care nu ar retrograda indiferent de rezultate
Noua competiție continentală - Super Liga Europei - ar avea 20 de echipe, 15 „fondatoare”, care nu ar retrograda indiferent de rezultate

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 15:25 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 15:54

Noua competiție continentală - Super Liga Europei - ar urma să aibă 20 de echipe, dintre care 15 „fondatoare”, care nu ar retrograda indiferent de rezultate, și încă 5 ce participă doar după un turneu de calificare. Grupările „fondatoare” ar primi din start un bonus de 350 de milioane de euro!

Apar noi detalii despre proiectul Super Ligii Europei. Potrivit The Times, noua competiție (sprijinită financiar de banca de investiții JP Morgan) va avea 20 de echipe, dintre care 15 „fondatoare", care nu ar retrograda niciodată, și 5 care ar pătrunde anual doar printr-un turneu de calificare.

Noi detalii despre Super Liga Europei

Și care reintră în acel sistem de calificare chiar dacă una dintre ele cucerește trofeul într-un sezon. Fiecare din cluburile „fondatoare", printre care s-ar afla nu mai puțin de șase reprezentante ale Angliei, dar și alte mari puteri ale fotbalului (din Spania, Italia, Germania și Franța), precum Real Madrid sau AC Milan, ar primi din start un bonus uriaș, de 350 de milioane de euro. Și primele anuale pentru participare ar fi la fel de consistente.

UEFA și FIFA au amenințat însă. Interzic această întrecere paralelă și le interzic grupărilor și jucătorilor să participe la ea. UEFA vrea să protejeze Champions League, iar FIFA noul Mondial al Cluburilor.

3,5 miliarde de euroar fi suma împărțită cluburilor participante la Super Liga Europei pentru investiții în „stadioane, baze de antrenament sau pentru a acoperi pierderile provocate de pandemie"

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Planul alternativ pregătit de UEFA: Campionatul European, cu porțile închise, într-o singură țară » Rusia, principala favorită

ȘOC! Revoltă la AS Roma » Jucătorii au refuzat să mai iasă la antrenament

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
risc_mix
risc_mix  •  22 Ianuarie 2021, 20:55
Postat de sibelius pe 22 Ianuarie 2021, 19:01

Majoritatea folosesc echipa a II-a sau a III-a. Nu e vina lor ca "adversarii" sunt foarte slabi.

Esti din categoria tupeistilor gen MM Stoica. Gasesti explicatie la orice crezandu-te smecher si dorind fot timpul ..sa cazi in picioare''.Realitatea e cu totul alta insa. Argumente de om prost pt oameni prosti.

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  22 Ianuarie 2021, 19:55

NOI NU AVEM TREABA, NICI CU ACTUALA UCL, NICI CU POSIBILA SUPERLIGA! DIN VARA NOI JUCAM ÎN INTERTOTO (ADICĂ EUROPA LEAGUE 2)**

sibelius
sibelius  •  22 Ianuarie 2021, 19:01
Postat de risc_mix pe 22 Ianuarie 2021, 18:13

Esti in eroare grava. Daca ar fi cum crezi tu niciun club mare n-ar trece de grupe. Dar uita-te ce castigatori ai grupelor au fost in editia asta. Milan, Roma, Napoli Arsenal, Tottenham, Leverkusen, Einhoven, etc. Pai ba nene, nu poate sa-i intereseze doar optimile, caci obligatoriu trebui sa treaca si prin grupe ca sa ajunga acolo. Nu-i pune nimeni direct in optimi.

Majoritatea folosesc echipa a II-a sau a III-a. Nu e vina lor ca "adversarii" sunt foarte slabi.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează