INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noi detalii din telenovela „Messi la Manchester City” » De ce ar putea să se retragă englezii din cursa pentru starul argentinian

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 12:23 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 13:13

Chiar dacă oficialii lui Manchester City au fost aproape de a reuși transferul lui Lionel Messi (33 de ani) în vară, aceștia nu mai sunt interesați de serviciile argentinianului care va rămâne liber de contract pe 30 iunie 2021.

Potrivit Sky Sports, Manchester City a decis să se retragă din cursa pentru a obține semnătura lui Messi, din cauza salariului mare cerut de acesta. Argentinianul are un salariu de 100 de milioane de euro pe sezon, fiind unul enorm având în vedere că situația financiară a cluburilor a fost afectată de pandemia de Covid-19.

Informația a fost divulgată de jurnalista Semra Hunter, citând surse din interiorul „cetățenilor”: „Ușile lui City sunt închise pentru Messi. Nu va exista nicio ofertă. O sursă apropiată mi-a spus aceste lucruri. Există două motive: Messi este aproape de amurgul carierei sale și actualul Messi este diferit de cel văzut în ultimii 17 de ani de la Barcelona. Și din punct de vedere economic, chiar dacă va fi liber de contract, salariul de 100 de milioane de euro este unul mare pentru orice club”.

„Aș vrea să se retragă de la Barcelona”

Sâmbăta trecută, Pep Guardiola și-a arătat dorința ca Leo Messi să se retragă de la clubul catalan: „Leo este jucătorul Barcelonei. Dacă îmi ceri părerea mea, aș vrea să se retragă de acolo. Am spus-o de o mie de ori. Aceasta este părerea mea ca fan. Nu știu ce îi va trece prin cap”.

VIDEO Giovanni Becali: „La Barcelona erau vrăjeli pe care eu le-aveam fumate”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Florin Răducioiu: „Mircea Lucescu are o reţetă magică. Fără el nu ajungeam fotbalist”

Un fost jucător al lui CFR Cluj, tehnicianul momentului în Serie A: „În România mi-am schimbat perspectiva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  23 Noiembrie 2020, 14:52

Messi cel mai probabil o sa mearga la Inter Milano din vara unde si-a cumparat si o casa recent...daca nu ajunge la PSG...chinezii arabii de la Inter si PSG au bani la greu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close