INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CE 2020

NORVEGIA - SPANIA // Ar fi ceva nemaipomenit! Sergio Ramos vrea să participe și la Euro, și la Olimpiadă în 2020! Și să câștige!

Articol de - Publicat joi, 10 octombrie 2019 13:08

Sergio Ramos (33 de ani), fundașul lui Real Madrid, își dorește și titlul olimpic cu Spania, după ce a devenit campion mondial și dublu campion continental. 

  • Norvegia - Spania se joacă sâmbără, de la ora 21:45, în cadrul Grupei F din care face parte și România. 

Vara viitoare, Sergio Ramos va avea 34 de ani și visează să se retragă așa cum nu a mai făcut-o nimeni. Să își completeze colecția de medalii de aur și cu cea olimpică, la Jocurile de la Tokyo. 

Căpitanul lui Real și al naționalei iberice, campion mondial (2010) și dublu campion continental (2008, 2012), își dorește să participe în 2020 și la Euro, și la Olimpiadă, anunță cotidianul El Mundo. Dacă ar disputa finala CE, pe 12 iulie, i-ar mai rămâne doar 11 zile până la startul celeilalte competiții. 

Ar fi o premieră în Spania. Până acum, echipa U23 nu a inclus niciodată „veterani”, deși regulamentul îi permite. Are voie să folosească trei jucători de peste 23 de ani. 

Întrebat despre subiectul Ramos, selecționerul naționalei de tineret, Luis de la Fuente, a sugerat că nu ar fi exclusă o asemenea soluție: „E o mândrie pentru noi că Sergio Ramos se gândește să joace la Olimpiadă. Îl admir și mă încântă că ar vrea să ni se alăture”

167 de meciuria adunat Sergio Ramos la naționala Spaniei în ultimii 14 ani

108 goluria înscris Ramos în întreaga carieră (87 la club și 21 la națională)

  • România joacă împotriva Insulelor Feroe în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19:00, iar cu Norvegia, pe Arena Națională, pe 15 octombrie de la ora 21:45.  
  • Meciurile vor fi transmise pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro. 

VIDEO MATCH PREVIEW INSULELE FEROE - ROMÂNIA

VEZI ȘI:

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO Reporterul GSP a luat pulsul capitalei Insulelor Feroe: detalii de la Torshavn + imagini din tunelul subacvatic care leagă orașul de aeroport

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează