INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Liverpool a înscris în minutul 90+9 și a obținut un rezultat CRUCIAL

Nunez a înscris golul victoriei în Nottingham - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages
Nunez a înscris golul victoriei în Nottingham - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 19:35 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 20:50

Victorie in extremis pentru Liverpool în etapa 27 de Premier League, 1-0 cu Nottingham Forest, golul victoriei fiind înscris de Darwin Nunez în minutul 90+9.

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Următoarea ediție: vineri, 15 martie, ora 14:00.

Dintre cele 3 pretendente la titlu în Premier League, Liverpool, Manchester City și Arsenal, „cormoranii” au intrat primii în acțiune în etapa 27 a campionatului.

Fără o bună parte dintre titulari, scoși din joc de accidentări, elevii lui Jurgen Klopp au avut parte de o deplasare complicată, pe terenul lui Nottingham.

Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”
FCSB
Șucu, la un pas de a transfera noul preferat al lui Gigi Becali: „O onoare să joc la Rapid!”

Liverpool a înscris în minutul 90+9 și a obținut un rezultat crucial cu Nottingham

În prima parte, deși a avut mingea, Liverpool nu și-a creat ocazii mari de gol, gazdele fiind mai aproape să înscrie, la faza în care Kelleher l-a blocat pe Elanga.

În partea a doua, cu Nunez, Endo și Szoboszlai introduși în joc, Liverpool a arătat mai bine. Ocazii mai multe, posesie în continuare la cote înalte, dar golul s-a lăsat așteptat.

Acesta a venit în minutul 90+9, în condițiile în care de la pauză fuseseră arătate 8 minute de prelungire. Decarul Mac Allister a centrat cu piciorul stâng din afara careului, iar Darwin Nunez, absent în ultimele 3 partide ale „cormoranilor” din cauza unei accidentări, a finalizat cu capul, declanșând bucuria în tabăra oaspeților.

Scor final 0-1, trei puncte importante pentru Liverpool, cu care „cormoranii” au mărit diferențele față de Manchester City și Arsenal la 4, respectiv 5 puncte. City va juca duminică pe teren propriu cu Manchester United, Arsenal va închide etapa luni, pe terenul ultimei clasate, Sheffield.

Jurgen Klopp, un munte de fericire

Jurgen Klopp, tehnicianul lui Liverpool, s-a arătat încântat după ce „cormoranii” au obținut un succes dramatic, ce poate cântări decisiv în lupta pentru titlul de campioană în Premier League.

O după-amiază destul de specială. A fost un program complicat. Acest meci nu a fost ușor. Nu am avut un ritm foarte bun, iar băieții au simțit pentru prima dată intensitatea. Am avut momentele noastre. Nu am început bine.

Golul a fost pus la cale de un tip care a fost cel mai calm de pe tot terenul. Super assist și gol super important. Dacă mi-ai fi spus acum 12 zile că vom câștiga toate cele patru meciuri, aș fi spus că nu avem nicio șansă, că era imposibil.

Ne vom reîncărca până la următorul meci. Este destul de special ceea ce au făcut băieții. Să ajungi la acest număr de puncte a fost o luptă mare. Nu a fost niciodată ușor!

- Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, conform BBC.

VIDEO: ediția 5 de Premier GSP. Prefața derby-ului Manchester City - Manchester United

Mai multe știri din Premier League:

Tottenham, revenire spectaculoasă în Premier League! Ce s-a întâmplat cu Drăgușin
Tottenham - Crystal Palace 3-1
Tottenham, revenire spectaculoasă în Premier League! Ce s-a întâmplat cu Drăgușin
Imbold decisiv, scapă Tottenham după 8 etape, repară Erik ten Hag marea problemă? 5 aspecte de urmărit în etapa 27 din Premier League
PREMIER LEAGUE
Imbold decisiv, scapă Tottenham după 8 etape, repară Erik ten Hag marea problemă? 5 aspecte de urmărit în etapa 27 din Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Tibisor
Tibisor  •  03 Martie 2024, 10:31

Pacat ca avem joi meci la Praga ... era bine o saptamana de pauza pentru meciul cu City !

giorgiorme1
giorgiorme1  •  02 Martie 2024, 20:01

YNWA forever!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează