INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

"Nu l-am plăcut niciodată" » Alex Ferguson vorbește despre omul din cauza căruia Pogba a plecat de la Manchester United

Articol de GSP - Publicat marti, 22 septembrie 2015 10:46

Paul Pogba este unul dintre cei mai doriți jucători din lume, iar în 2012, Juventus l-a adus gratis de la Manchester United.

Sir Alex Ferguson, antrenorul lui United în perioada în care Pogba a plecat la Juventus, a dezvăluit motivul pentru care mijlocașul nu a rămas la formația engleză.

"Sînt anumiți impresari pe care nu îi plac. Și Mino Raiola, agentul lui Pogba, este unul dintre ei. Nu am avut încredere în el din primul moment în care l-am văzut.

Noi mai aveam trei ani contract cu Pogba și abia așteptam să îl prelungim. Dar dintr-o dată, Raiola a apărut în scenă și prima întîlnire a fost un dezastru.

Eu și el sîntem precum apa și uleiul. De atunci, Raiola s-a împrietenit cu Pogba și familia lui și am știut că îl vom pierde. Așa a ajuns la Juventus", a spus Ferguson pentru presa din Anglia.

În vîrstă de 22 de ani, Pogba este dorit de mai multe cluburi importante din Europa, precum Barcelona, Chelsea, PSG, Manchester City și Manchester United.

55.000.000 €este cota lui Pogba, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
526875677469302
Dan Veres  •  22 Septembrie 2015, 16:28

acuma ca l-au pierdut, vinovati sunt altii . dar de ce juve s-a putut intelege cu impresarul lui pogba?

triarius
triarius  •  22 Septembrie 2015, 13:25

Pe Mino Raiola trebuie doar sa-l vezi ca sa-ti dai seama ce ii poate pielea. Il tradeaza fata instant.

eucutine
eucutine  •  22 Septembrie 2015, 12:06

Nemernici precum Mendes sau Raiola au distrus piata. Ar trebui sa dispara impresarii/intermediarii din fotbal.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează