INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Nu totul a fost roz pentru Mourinho înainte de ajunge "The Special One" » Abia avea bani să supravieţuiască

Bobby Robson, Jose Mourinho
Bobby Robson, Jose Mourinho

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 06 mai 2011 13:19

Fostul preşedinte al FC Barcelona, Joan Gaspart, şi-a amintit de perioada în care l-a cunoscut pe actualul tehnician al lui Real Madrid, Jose Mourinho. Portughezul abia venise la Barcelona, pentru a fi asistentul lui Bobby Robson.

"Venise la Barcelona ca asistent al lui Bobby Robson (1996-1997), abia avea bani să supravieţuiască. Núñez  i-a spus lui Robson că în nici un caz nu îi va angaja un translator şi că va avea un om de-ai casei care să-l ajute, dar la insistenţele lui Robson, a fost angajat Mourinho cu un salariu de 10.000 de pesetas pe lună", a dezvăluit Gaspart într-un interviu pentru un post de radio din Spania.

Fostul preşedinte al catalanilor povesteşte că a mers atunci să se vadă cu Mourinho, care îl aştepta la hotelul în care era cazat, iar portughezul i-a spus că nu poate accepta: "e imposibil să trăieşti cu 10.000 de pesetas pe lună".

Într-un final, Núñez a mărit oferta: "deşi nu prea mult", aşa că actualul antrenor al Realului şi-a petrecut primele luni la Barcelona într-un hotel al lui Gaspart.

"A locuit gratis într-o cameră a unuia dintre hotelurile mele, pentru că nu-i ajungeau banii. Cînd a demonstrat că era mai mult decît un traducător, i-a fost mărit salariul şi şi-a căutat o locuinţă", rememorează Gaspart, care mai adaugă: "În acea vreme, Mourinho era "o persoană extraordinară".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lucell
lucell  •  08 Februarie 2011, 20:03

bravo lui ...a plecat de jos si a ajuns ce a ajuns:)

cyoby24
cyoby24  •  08 Februarie 2011, 19:11

tot ce apare pe marca hop luati si voi...asa as putea sa fiu si eu ziarist..10000 sunt 60 euro..cum naiba sa traiasca cu atat pe luna...poate pe zi..cert e ca a stiut sa se descurce..bravo lui

calin24bn
calin24bn  •  08 Februarie 2011, 19:05

baa 10000 de pesetas sant 60 de euro... era salarul lui pe zii !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează