INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SQUADRA AZZURRA

"Nu voi închide ușa nimănui" » Condiția ca Balotelli să se întoarcă la naționala Italiei

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2016 20:14

Antrenorul Italiei, Giampiero Ventura, a declarat că singura condiție pentru ca Mario Balotelli să revină la naționala Italiei este să continue să marcheze pentru echipa de club.

În ciuda formei bune pe care a arătat-o la Nice, unde a marcat șase goluri în 5 meciuri, Super Mario nu face parte din lotul Italiei pentru "dubla" cu Spania și Macedonia, din 6 și 9 octombrie.

"Am spus-o de la început, nu voi închide ușa nimănui la echipa națională. Nu este nicio îndoială asupra calităților lui Balotelli. Cel mai bine este că a început să marcheze și să joace bine la echipa de club. Dacă va continua pe aceeași linie, cu siguranță că îl voi selecționa", a declarat Ventura reporterilor italieni.

19 goluriîn 47 meciuri are Balotelli pentru naționala Italiei. Ultima sa prezență a fost în meciul cu Uruguay, de la Mondialul din 2014, din Brazilia.

Italia o va întâlni pe Spania, acasă, pe 6 octombrie, într-unul din cele mai spectaculoase meciuri ale Preliminariilor.

"Este un meci important, dar nu unul decisiv. Spania este o echipă complet schimbată de la venirea lui Lopetegui, care le-a schimbat total atitudinea jucătorilor", a spus Ventura despre confruntarea cu Spania.

Mai jos puteți afla lotul Italiei pentru meciurile cu Spania și Macedonia:

Portari: Buffon (Juventus), Donnarumma (AC Milan), Perin (Genoa)

Fundași: Astori (Fiorentina), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Ogbonna (West Ham), Romagnoli (AC Milan)

Mijlocași: Bernardeschi (Fiorentina), Bonaventura (AC Milan), Candreva (Inter Milan), Criscito (Zenit St. Petersburg), Darmian (Manchester United), De Rossi (Roma), De Sciglio (AC Milan), Florenzi (Roma), Montolivo (AC Milan), Parolo (Lazio), Verratti (Paris Saint-Germain)

Atacanți: Belotti (Torino), Eder (Inter Milan), Gabbiadini (Napoli), Immobile (Lazio), Pelle (Shandong Luneng), Sansone (Villareal)

Italia face parte din grupa G a Preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia, alături de Spania, Albania, Macedonia, Israel și Liechtenstein.

(Remus Dinu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează