INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREŞEDINTE

Numele lui Lucescu, vehiculat pentru postul de preşedinte la Galatasaray

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2011 20:07

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, este primul de pe lista de eventuali antrenori a unui candidat pentru postul de preşedinte al clubului Galatasaray, Unal Aysal, informează mediafax.

"Se spunea că în cazul în care Unal Aysal va fi ales, el se va înţelege cu Eric Gerets. Însă potrivit ultimelor informaţii, prima ţintă a lui Aysal ar fi Mircea Lucescu. Tehnicianul român a spus anterior că nu va mai prelua conducerea tehnică a echipei Galatasaray, invocând problemele economice ale clubului. Se spune însă că Unal Aysal îi va oferi asigurări lui Lucescu şi un buget mare pentru transferuri", notează jurnalul turc.

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a anunţat, miercuri, că în data de 14 mai vor avea loc alegeri pentru conducerea grupării. Tot miercuri, un tribunal din Istanbul a hotărât anularea deciziei din 27 martie a Adunării Generale, conform căreia în cel mult o lună urmau să aibă loc noi alegeri şi toţi oficialii actuali nu mai puteau candida, ei neprimind votul de încredere al A.G.

Adunarea Generală a clubului Galatasaray a avut loc la două zile după ce gruparea a încetat colaborarea cu tehnicianul Gheorghe Hagi.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează