INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Starul lui Manchester City s-a căsătorit cu un model » Aceasta a mai avut o relaţie cu un fost star al „cetăţenilor”!

Mahrez și Taylor Ward +20   FOTO
Mahrez și Taylor Ward

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 ianuarie 2022 20:38 / Actualizat vineri, 07 ianuarie 2022 22:20

Riyad Mahrez, 30 de ani, mijlocașul algerian al lui Manchester City, s-a căsătorit în secret cu iubita sa Taylor Ward.

Cei doi s-au îmbrăcat în ținute albe pentru ceremonia musulmană, cunoscută sub numele de Nikah, căsătorindu-se astfel conform obiceiurilor islamice.

+16 FOTO

Nuntă în mare secret!

Surse din interior au spus că Mahrez și Taylor (23 de ani) vor mai avea o ceremonie pentru a legaliza uniunea lor în Marea Britanie.

„Pentru ei, ca și cuplu, era important să urmeze tradițiile religioase. Ceremonia a fost scurtă, dar plină de emoție. Va urma nunta, care va fi în mare măsură evenimentul principal. Taylor și Riyad sunt atât de încântați și sunt foarte îndrăgostiți”.

+16 FOTO

Mahrez a cerut-o în căsătorie pe Taylor Ward în iunie anul trecut cu un inel în valoare de 400.000 de lire sterline, în timpul unei vacanțe în Mykonos, Grecia, însoțiți de părinții lui Taylor, potrivit The Sun.

Riyad și Taylor au cumpărat, anul trecut, împreună o casă în Cheshire, în valoare de 2 milioane de lire sterline, semn că relația lor este una solidă.

Mahrez a fost căsătorit anterior cu Rita Johal, fotomodel, dar a divorțat în anul 2019. Taylor a mai fost într-o relație cu fostul coleg al lui Mahrez, Sergio „Kun” Aguero.

Cum visa Riyad Mahrez un gol în Liga Campionilor

Mahrez a început pașii în fotbal la periferia Parisului. Mijlocașul lui Man. City, cu mamă marocană și tată algerian, pe care l-a pierdut la 15 ani din cauza unui infarct, a suferit mult în copilărie. 

„Nu era dezvoltat, dar a crezut în el. Era nebun după fotbal și bătea mingea pe străzi până seara”, povestește un fost coechipier de la Sarcelles. 

Le Havre i-a oferit trambulina spre vârf, la Leicester a „explodat”, iar Guardiola l-a adus cu 68 de milioane în 2018. Și a dat lovitura cu cel ce-avea să câștige imediat Cupa Africii.

„Voiam să joc la un Mondial, eram ambițios de mic și visam să marchez în Ligă!”, spunea Riyad în L'Equipe, în urmă cu ceva timp.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Benjamin Mendy, eliberat pe cauţiune! » Fotbalistul lui City e acuzat de 7 violuri

Atacuri rasiste la Milano și Torino! » Meciurile n-au fost însă întrerupte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  08 Ianuarie 2022, 05:31

Haidi bre....:)))))...va puneti cu fericirea "copiilor"...hai sa nu fim naspa si gelosi pe asemenea inteligentza si asemenea frumusete...serios :))))))))))

rav410wrc
rav410wrc  •  08 Ianuarie 2022, 00:41

"Super" stire despre si din sport :( Manelista asta "iubeste" numa' fotbaleadori ;) Ca deh, banutzii n-au culoare, nici miros ...

dobrin
dobrin  •  07 Ianuarie 2022, 22:33

Daca asta e imbracaminte pentru casatorie musulmana atunci si eu sunt popa :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează