INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPELE EUROPENE

O echipă importantă a Europei a fost exclusă 4 ani din cupele europene! UEFA a făcut azi anunțul

Articol de GSP - Publicat marti, 23 iunie 2015 17:57

Dinamo Moscova a fost exclusă de UEFA din competițiile europene pentru patru sezoane, deoarece nu a respectat fair-play-ul financiar. Inițial decizia fusese anunțată doar pentru sezonul care urmează, însă forul continental a făcut azi publică întreaga pedeapsă.

Astfel, conform deciziei UEFA, echipa rusă va putea reveni în competițiile europene abia din sezonul 2019-2020.

Fosta echipă a lui Dan Petrescu a terminat pe 4 ultima ediție de campionat și ar fi trebuit să joace în turul 3 preliminar al Europa League. UEFA a blocat însă accesul, deoarece rușii nu au respectat fair-play-ul financiar.

Dinamo a ajuns în sezonul trecut pînă în faza optimilor Europa League, unde a fost eliminată de Napoli. Formația din Moscova urmează să fie înlocuită în Europa de Rubin Kazan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
magura
magura  •  24 Iunie 2015, 17:34

Este o echipa MUUUULT MAI IMPORTANTA DECAT ACTUALA fcsb!!!

ftwraku
ftwraku  •  24 Iunie 2015, 07:55

Daca ar fi avut Lucescu voie sa aiba cate 8-9 straini cum au unele echipe din Rusia,Shatior le dadea clasa si mai multa rusnacilor si lui Kiev....Dinamo Moscova este mica pe langa Zenit si CSKA...Aia au dat cate un jucator pe 60 de milioane si vand doar in pierdere si atunci ca se satura aia de Rusia....Lucescu a avut ghionion cu apararea si cu portarul la Shatior...E greu cu 4-5 buni in fata si la mijloc si in aparare mamalisky....Willian 50 de milioane,Fernandinho 45 Mkhitaryan 30....Zenit cu Criscito,Lambaerts si Ezequiel Garray in aparare,jucatori de nationala din Italia,Belgia si Argentina si Shatior trebuia sa joace cu petarda aia de portar si cu fundasi si mijlocasi dinUcraina doar;))) plus ca multi ucrainieni de valoare au fost luati de KIev pe o gramada de banet...

blatistu49
blatistu49  •  23 Iunie 2015, 22:03

FCSB ul urmeaza

Vezi toate comentariile (22)
Comentează