INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

O veste cumplită! Miguel Van Damme, diagnosticat cu leucemie a treia oară: „Nu mai există tratament pentru mine...”

Miguel Van Damme, diagnosticat cu leucemie a treia oară
Miguel Van Damme, diagnosticat cu leucemie a treia oară

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 19:01 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 19:05

Miguel Van Damme, 27 de ani, portarul lui Cercle Bruges, a anunțat azi pe rețelele de socializare: ”Rezultatele biopsiei arată că leucemia a revenit. Am încercat tot, nu mai există alte opțiuni”.

Miguel Van Damme trăiește o dramă tulburătoare. Ieri, portarul belgian a împlinit 27 de ani. Dar nu putea sărbători. O altă veste l-a întristat, l-a făcut să-și aducă aminte că suferă de o maladie incurabilă.

În iunie 2016, înainte de startul stagiunii, goalkeeperul lui Cercle Bruges a făcut un test de sânge și s-a descoperit că are leucemie. Tratamentul a dat rezultate. Un an mai târziu, medicii l-au declarat vindecat, iar el a semnat un nou contract cu Cercle, până în 2019, acord prelungit ulterior.

Anul acesta, în ianuarie, leucemia a recidivat. După imunoterapie, părea că a scăpat iar. În iunie, a semnat încă o dată cu Cercle, tot pe un an, până în iunie 2021.

Dar astăzi, Miguel a postat un filmuleț pe Instagram în care anunța situația fără ieșire. "Din păcate, am vești rele. Am rezultatele biopsiei la măduva mea osoasă. Și arată că leucemia a revenit. Asta înseamnă că tratamentul pe care îl primesc nu mai are efect".

View this post on Instagram

🙏🏼❤️

A post shared by Miguel Van Damme (@miguelvd16) on

Van Damme a încheiat. Nu-și mai face iluzii. "Am încercat tot, nu mai există alte opțiuni. Nu mai e alt tratament. Singurul lucru care a mai rămas este să luptă să rămân în viață cât de mult pot, până când cineva va descoperi un tratament nou undeva pe lumea asta. Acum, acest tratament nu există, din nefericire".

Miguel și soția, Kyana
Miguel și soția, Kyana

Playtech: Cum poate SCĂPA Rangers de Ianis Hagi, de fapt. Steven Gerrard a făcut o schemă deja


Comentarii (1)
luisharcsa
luisharcsa  •  26 Septembrie 2020, 20:09

imi pare rau.ii doresc sa se faca bine.sa fie sanatos.ccel mai i portant lucru din lume

Vezi toate comentariile (1)
Comentează