INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC SEVILLA - GETAFE 3-0

Fault criminal în La Liga » A urlat de durere după un atac sălbatic: „Mi-a distrus piciorul!”

Lucas Ocampos a fost scos de pe teren cu targa / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Lucas Ocampos a fost scos de pe teren cu targa / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 10:41 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 11:10

Lucas Ocampos, 26 de ani, argentinianul lui FC Sevilla, a ieșit în lacrimi pe targă, cu glezna stânga afectată. N-ar avea fractură, dar ligamentele sunt lezate. Arbitrul nici nu fluierase fault și l-a eliminat cu VAR pe autorul faultului. 

FC Sevilla atacă podiumul după a patra victorie consecutivă în LaLiga (3-0 cu Getafe), însă l-a pierdut pe Lucas Ocampos. Extrema argentininiană va lipsi, în cel mai fericit caz, între patru și zece săptămâni. Nu are fracturi osoase la glezna stângă, după rezultatul radiografiei, numai că medicii se tem că două ligamente i-ar putea fi lezate, chiar rupte, însemnând sfârșitul sezonului.

Ocampos, faultat dur în Sevilla - Getafe 3-0

Glezna e umflată, s-a acumulat și lichid și, în urma RMN-ului, va afla dacă va ajunge la operație. Ocampos fusese cel mai bun de pe teren până în minutul 54. A avut două ocazii de a deschide scorul și un gol anulat cu VAR. Atunci, s-a întins după o minge și Djené Dakonam l-a atacat cu o violență rar întâlnită. Piciorul, prins sub gheata togolezului, s-a răsucit îngrozitor, imaginile fiind aproape imposibil de privit. 

Lucas s-a tăvălit de durere, ținându-și glezna cu mâinile. Plângea, iar Martínez Munuera nici nu fluierase fault la intrarea sălbatică! Óliver Torres a dat mingea afară și asistentul video González González i-a semnalat brutalitatea, stoperul încasând "roșul" cuvenit. 

Și antrenorii, expulzați 

Ocampos a fost scos cu targa, iar la margine i-a strigat disperat antrenorului său: „Mi-a distrus piciorul!”. Eliminarea lui Djené a provocat o altercație la margine, cu Lopetegui și Bordalás care și-au scăpat nervii de sub control, aruncând cuvinte nepotrivite. Centralul i-a expulzat pe ambii tehnicieni, epilogul trist al unui episod terifiant. 

Cu un om în plus, andaluzii au marcat de trei ori. Munir și En-Nesiry, iar între ei s-a interpus Papu Gómez (și-a înlocuit conaționalul lovit), cu primul gol după transferul de la Atalanta, învățându-și colegii să danseze și să uite de necazul lui Lucas.

6 goluriși 4 pase decisive avea Lucas Ocampos în 30 de meciuri jucate la Sevilla în acest sezo

VIDEO Momente din cariera lui Lucas Ocampos

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

6 goluri într-un meci de zile mari pe Old Trafford » Manchester United a fost egalată la ultima fază a partidei

Cristiano Ronaldo, fabulos și la 36 de ani! Comparație inedită + moment amuzant cu starul lui Juventus și arbitrul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează