INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Oficial: Marcos Llorente, transfer de 40 de milioane de euro pe axa Real Madrid - Atletico Madrid

Marcos Llorente (în alb)
foto: Guliver/Getty Images
Marcos Llorente (în alb) foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 14:48

Atletico Madrid a anunțat astăzi pe site-ul oficial transferul lui Marcos Llorente de la Real Madrid. Mijlocașul central de 24 de ani urmează să efectueze vizita medicală.

Suma de transfer, deși încă neoficială, este de 40 de milioane de euro.

Llorente, jucător crescut la Real Madrid, nu a prins foarte multe minute la prima echipă. De-a lungul timpului, Marcos a evoluat doar în 39 de meciuri pentru cel mai titrat club din lume.

Acesta a avut un singur sezon în care a evoluat constant la seniori. Se întâmpla în anul competițional 2016/2017, atunci când Real Madrid l-a împrumutat la Deportivo Alaves. De altfel, după acel an Llorente a revenit la echipa unde s-a format, de data aceasta la prima echipă.

20.000.000 €este cota actuală a lui Marcos Llorente, conform transfermarkt.de

 Rodri va ajunge la City

Manchester City va achita clauza de reziliere a lui Rodri (22 ani, mijlocaș central) în valoare de 70 de milioane de euro. Acesta i-a anunțat deja pe conducătorii lui Atletico că își dorește să ajungă sub comanda lui Pep Guardiola, fiind un mare fan al acestuia.

De asemenea, se preconizează că Atletico Madrid va oficializa tot astăzi transferul lui Joao Felix (19 ani, atacant) de la Benfica, pentru care va plăti 120 de milioane de euro.

* știre de Alexandru Barbu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Iunie 2019, 15:37

Pacat ca Real Madrid a renuntat la Llorente,pentru ca-atat cat a jucat-a demonstrat ca e bun de Real Madrid!Mai ales ca Modrici si Kroos sunt cam epuizati!Din pacate Florentino Perez a renuntat la proiectul de intinerire a echipe-cu jucatori spanioli-aducand tot felul de "hazarzi"si alte petarde-buni doar pentru turneele din Cghina!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează