INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

OFICIAL Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu noua echipă! Cu cine s-a înțeles fotbalistul dorit și în România în această iarnă

Nicolao Dumitru a semnat cu Livorno // FOTO: Twitter Livorno
Nicolao Dumitru a semnat cu Livorno // FOTO: Twitter Livorno

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2019 17:56

Nicolao Dumitru Cardoso, 27 de ani, a fost prezentat oficial la noua echipă. Fotbalistul italian cu origini românești s-a transferat în Serie B, la Livorno, după ce s-a despărțit de Gimnastic Tarragona, echipă din Segunda Division.

„AS Livorno anunţă oficial transferul fotbalistului Nicolao Dumitru, atacant născut în 1991. Dumitru vine de la Gimnastic Tarragona, Spania. El va purta tricoul cu numărul 24”, se arată în comunicatul celor de la Livorno. 

Jucătorul cu tată român și mamă din Brazilia s-a născut în Suedia și a trecut în cariera sa și pe la Napoli, pentru care a evoluat împotriva FCSB-ului în 2010-2011 în Europa League.

A mai jucat la Empoli, Ternana, Cittadella, Reggina, Latina Calcio, Nottingham Forest și Veria, însă, în afara primeia, nu s-a putut impune nicăieri. După ce a plecat de la Napoli, a jucat la Tarragona și Alcorcon, de asemenea fără reușite. Fotbalistul este cotat în prezent la 500.000 de euro.

A fost dorit în România

Nicolao Dumitru a fost aproape să se transfere în România în această iarnă, fiind dorit ce Cristiano Bergodi la FC Voluntari, însă mutarea nu s-a mai realizat. 

Vezi și: Se pregătește o revoluție în fotbalul european! UEFA vrea să schimbe o regulă decisivă » Și echipele românești sunt afectatecu România în Fed Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  06 Februarie 2019, 11:44

o fi de prin constanţa...că tare mult a stat la soare.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează