INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Protasov intervine în scandalul dintre ultrași și Lucescu: „Succesul lui Dinamo Kiev e meritul lui”

Mircea Lucescu a preluat-o în 2020 pe Dinamo Kiev
Mircea Lucescu a preluat-o în 2020 pe Dinamo Kiev

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2021 13:31 / Actualizat luni, 21 iunie 2021 13:44

Oleg Protasov, fost jucător al lui Dnepr, Dinamo Kiev și Olympiakos, apoi antrenor la FCSB și la Astra, i-a contrazis pe ultrașii lui Dinamo cu privire la tehnicianul român.

Nu toate legendele lui Dinamo Kiev sunt împotriva lui Mircea Lucescu. Oleg Protasov, fost jucător al alb-albaștrilor în perioada 1988 - 1990, acum vicepreședinte al Federației Ucrainene de Fotbal, a lăsat deoparte rivalitatea cu Șahtior, unde românul a antrenat 12 ani în trecut, și a vorbit la superlativ despre el. 

Oleg Protasov: „Mircea Lucescu și-a pus amprenta asupra jocului echipei”

Într-un interviu acordat cotidianului austriac Der Standard, înaintea meciului Austria - Ucraina, de pe Arena Națională, Protasov i-a contrat pe ultrașii lui Dinamo, care-l contestă și acum pe „Il Luce", și a subliniat că titlul câștigat sezonul trecut de alb-albaștri „este în primul rând meritul lui Mircea Lucescu. Și-a pus amprenta asupra jocului echipei. Și este același Lucescu care în trecut a fost responsabil de zborul la cel mai înalt nivel al Șahtiorului". 

Protasov, care a mai jucat, printre altele, la Dnepr și la Olympiakos Pireu, a fost activ și-n Romania, dar ca antrenor. Le-a pregătit pe Steaua, în 2005, și pe Astra, în 2014 - 2015.

3 anisunt de când Protasov e vicepreședintele Federației ucrainene. În prealabil a fost director tehnic

2023e anul în care-i expiră lui Lucescu acordul cu Dinamo Kiev

Citește și alte știri de actualitate: 

Inter i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Eriksen! Campioana din Serie A vrea un jucător de la rivala AC Milan!

EXCLUSIV Reverență a atacantului român în fața maghiarilor: „E trist, dar trebuie să fim realiști! Fotbalul nu este politică!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează