INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ CM

Zinchenko, declarații emoționante înainte de barajul cu Scoția: „Meciul vieții noastre, vrem să le aducem zâmbetul pe buze ucrainenilor”

Oleksandr Zinchenko
Oleksandr Zinchenko

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 mai 2022 10:11 / Actualizat vineri, 27 mai 2022 11:03

Oleksandr Zinchenko (25 de ani), fundașul stânga de la Manchester City și unui dintre cei mai importanți fotbaliști de la naționala Ucrainei, a vorbit despre semifinala barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, progromată miercuri, 1 iunie, pe stadionul Hampden Park din Glasgow.

Duelul dintre Scoția și Ucraina ar fi trebuit să se desfășoare la finalul lunii martie, însă a fost amânat din cauza războiului început de Federația Rusă în țara vecină pe 24 februarie. 

Echipa învingătoare va juca finala barajului cu Țara Galilor, la Cardiff, pe 5 iunie.

FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii
SPECTATORI
FCSB a redevenit Steaua în tribune! Bornă importantă depășită pentru prima oară după pierderea mărcii

Oleksandr Zinchenko: „Vrem să aducem zâmbetul pe buzele ucrainenilor”

„Ucraina este încă în viață! Se va lupta până la final. Asta e mentalitatea noastră. Niciodată nu ne dăm bătuți. Sunt foarte recunoscător pentru tot sprijinul pe care l-am primit din întreaga lume. Scoția este o echipă foarte bună, au fani incredibili, dar pot să le promit tuturor ucrainenilor că vom face tot posibilul să câștigăm jocul, să-i facem mândri și să le aducem un zâmbet, măcar pentru câteva secunde. 

Când a început războiul, mi-a fost foarte complicat să mă concentrez pe fotbal. Gândurile mele erau legate doar de poporul meu. Sunt sigur că așa a fost pentru toți colegii mei. Acest meci cu Scoția este unul dintre cele mai importante din viața noastră. Băieții sunt pregătiți, nu mai e nevoie să discutăm despre motivație. 

O problemă este legată de condiția fizică, e dificil să te pregătești atunci când nu ai jucat o perioadă, dar nu trebuie să ne găsim scuze, ne vom face treaba cât de bine putem”, a declarat Oleksandr Zinchenko, potrivit BBC.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Se ascut săbiile înainte de finala Ligii Campionilor » Jurgen Klopp a ironizat-o pe Real Madrid, dar răspunsul a venit imediat

PSG încalcă prima promisiune făcută lui Mbappe » Refuză să transfere fotbalistul cerut de Kylian la negocieri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close