INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PISA

Olimpiu Moruțan și Marius Marin au un nou antrenor la Pisa » Nerazzurrii sunt ultimii în Serie B

Pisa bucurie- Sursa: Imago Images
Pisa bucurie- Sursa: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2022 12:48 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 13:43

Olimpiu Moruțan (23 de ani) și Marius Marin (24) vor avea un nou antrenor la Pisa, după ce conducerea nerazzurrilor l-a demis pe Rolando Maran (59). În locul acestuia a fost instalat Luca D'Angelo (51), care are misiunea de salva echipa de la retrogradare.

Noul antrenor al românilor, Luca D'Angelo, este o cunoștință mai veche a clubului, unde a antrenat până în această vară. Cu D'Angelo pe bancă, Pisa a reușit sezonul trecut să ajungă în finala cu Monza pentru promovarea în Serie A, dar a fost învinsă cu 6-4 la general. Clubul a anunțat pe paginile de social media că antrenorul va fi prezentat într-o conferință de presă începând cu ora 14:00.

Vestiarul nu-l mai vrea pe Julian Nagelsmann la Bayern! Poate fi dat afară în octombrie » Un superantrenor se pregătește să-i ia locul!
GERMANIA
Vestiarul nu-l mai vrea pe Julian Nagelsmann la Bayern! Poate fi dat afară în octombrie » Un superantrenor se pregătește să-i ia locul!

Evoluții bune pentru Olimpiu Moruțan la Pisa, ultima clasată din Serie B

Pisa este departe de forma arătată sezonul trecut în Serie B și se află pe ultima poziție în clasament cu doar două puncte acumulate. Olimpiu Moruțan trece însă printr-o formă bună: a reușit să înscrie un gol, cu Como, în 5 meciuri și a oferit o pasă de gol cu Cittadella. 

La ultima apariție cu Reggina, jucătorul împrumutat de Galatasaray a fost lăudat de jurnaliștii de la Tuttomercatoweb.

„A fost cel mai bun din echipa lui. A avut cu un pas mai mult decât colegii săi și, de asemenea, de multe ori în comparație cu Di Chiara. A fost pericolul numărul unu pentru apărarea Regginei și a creat oportunități periculoase pentru Pisa”, au notat italienii. 

De partea cealaltă, Marius Marin a rămas în continuare căpitanul celor de la Pisa, în timp ce Adrian Rus, venit în această vară de la Mol Fehervar a prins doar 3 partide în tricoul formației nerazzurre.

Citește și alte știri:

Rusia a trimis o cerere la UEFA pentru ca selecționerul Ucrainei să fie pedepsit pentru comentariile despre război

Paul Pogba, dezvăluiri traumatizante din momentul în care a fost răpit de fratele său: „Mi-era frică, îndreptaseră armele spre mine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  20 Septembrie 2022, 14:59

FC Sudtirol o sa promoveze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează