INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Vestiarul nu-l mai vrea pe Julian Nagelsmann la Bayern! Poate fi dat afară în octombrie » Un superantrenor se pregătește să-i ia locul!

Julian Nagelsmann, Foto: Getty Images
Julian Nagelsmann, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2022 11:25 / Actualizat marti, 20 septembrie 2022 11:36

Susținut încă de liderii clubului, Julian Nagelsmann (35 de ani), antrenorul lui Bayern Munchen, e tot mai contestat de propriii jucători. Dacă nu reglează situația în următoarele trei meciuri, va fi demis și ar putea fi înlocuit cu Thomas Tuchel (49 de ani).

Oficial, Julian Nagelsmann e sprijinit încă de liderii lui Bayern, chiar și după patru etape la rând fără victorie, cu numai trei puncte adunate din 12 posibile. 

Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!
CFR CLUJ
Pică varianta „Guriță?” » Nelu Varga ar putea sista negocierile după ultima cerință a lui Contra!

Vestiarul nu-l mai vrea pe Julian Nagelsmann la Bayern! A primit ultimatum

„Vom avea două săptămâni de analiză, pentru a ataca următoarea parte a sezonului în forță”, a declarat managerul general Oliver Kahn presei germane, anunțând că „nu negociem cu niciun alt antrenor acum, avem încredere totală în Julian Nagelsmann”. 

În culise, atmosfera este încordată, mai ales în vestiar. Potrivit jurnaliștilor de la Kicker, sunt tot mai multe voci nemulțumite ale jucătorilor, care îi reproșează comunicarea și stilul de pregătire

Bild susține că Nagelsmann, 35 de ani, are ultimatum pentru următoarele trei meciuri din Bundesliga. Adversari, Leverkusen (locul 15, acasă), Dortmund (2, d) și Freiburg (a, 3). Trei confruntări dificile. 

Nagelsmann ar putea fi înlocuit cu Thomas Tuchel

Dacă tehnicianul nu reglează situația rapid, va fi dat afară. Același Bild dezvăluie și cine ar putea fi înlocuitorul său. Thomas Tuchel, pe care clubul bavarez l-a curtat și în 2018, când Tuchel a ales în cele din urmă PSG, munchenezii numindu-l atunci pe Niko Kovac. 

Pentru Tuchel, ar putea fi o repetare a sezonului 2020-2021. Concediat de PSG pe 24 decembrie, a semnat cu Chelsea pe 26 ianuarie. În această toamnă, îndepărtat de Chelsea pe 7 septembrie, nu ar fi exclus să ajungă la Bayern o lună mai târziu. Duelul cu Borussia e programat pe 8 octombrie. 

Vestiarul nu-l mai vrea pe Julian Nagelsmann la Bayern! Poate fi dat afară în octombrie » Un superantrenor se pregătește să-i ia locul!
Thomas Tuchel, Foto: Imago

Bavarezii știu ce capacitate are Tuchel de a resuscita o echipă afectată. Prăbușită înainte de venirea sa, Chelsea a câștigat Liga Campionilor după numai patru luni.

VIDEO. Rezumatul meciului FC Augsburg - FC Bayern Munchen (1-0)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Boicotul pus la cale de Mbappe a dat roade » Federația Franceză le-a făcut pe plac jucătorilor

Cine e Ethan Nwaneri, cel mai tânăr debutant din Premier League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1948
1948  •  20 Septembrie 2022, 16:30

vina pt situatia actuala o poarta conducerea ,care nu i pune cu botul pe labe pe jucatorii plini de ifose. Nu poate fi un antrenor rau,daca bayern calca totul in picioare in ucl, dar are pb in campionat.

dinamo100
dinamo100  •  20 Septembrie 2022, 15:50

Nagelsmann nu va fi schimbat, decat daca Bayern se afunda rau de tot in campionat. Deocmadata in UCL merg foarte bine, invingand Inter si Barcelona.

maradona79
maradona79  •  20 Septembrie 2022, 12:26

Un superantrenor adica Super Dan

Vezi toate comentariile (3)
Comentează