INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Olivier Giroud a fost transferat oficial de Chelsea » Cât a primit Arsenal pentru internaţionalul francez

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 01 februarie 2018 15:42

Atacantul francez, Olivier Giroud, este oficial noul jucător al lui Chelsea Londra până în vara anului 2019.

În vârstă 31 de ani, Giroud a fost achiziționat de Chelsea de la Arsenal Londra pentru 20 de milioane de euro. El a fost adus pentru a-l înlocui pe Michy Batshuayi, care a fost împrumutat de formația de pe Stamford Bridge la Borussia Dortmund până la sfârșitul acestui sezon.

"Chelsea este una dintre cele mai mari echipe din Premier League. Probabil, au câștigat cele mai multe trofee în ultimii șase sau șapte ani. Este un club imens, sunt mândru să semnez cu Chelsea și aștept cu nerăbdare să joc", a declarat Giroud pentru site-ul oficial al clubului londonez.

Astfel, în această iarnă a avut loc o afacere în trei: Aubameyang s-a transferat de la Borussia Dortmund la Arsenal, "tunarii" l-au cedat pe Giroud la Chelsea, iar echipa lui Conte l-a împrumutat pe Batshuayi la Dortmund.

Giroud a venit la Arsenal Londra de la Montpellier în iulie 2012 pentru 12 milioane de euro. Atacantul francez este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 20 de milioane de euro.

7 goluri în 26 de partide a înscris Giroud în acest sezon în toate competiţiile

29 de goluriîn 69 de partide a înscris Giroud pentru naţionala Franţei pentru care a debutat în 2011

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  01 Februarie 2018, 18:11

Ce prostie, Batshuayi era de 1000 ori mai util echipei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează