INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OLYMPIAKOS - PAOK

GALERIE FOTO PAOK e în finala Cupei Greciei! Răzvan Lucescu o elimină pe Olympiakos » Mitriță, schimbat după 28 de minute

Olympiakos - PAOK, în manșa retur a „semifinalelor” Cupei Greciei. Mitriță și Lucescu forțează calificarea în „finală” + Cum arată cele mai tari cote // foto: Imago +8   FOTO
Olympiakos - PAOK, în manșa retur a „semifinalelor” Cupei Greciei. Mitriță și Lucescu forțează calificarea în „finală” + Cum arată cele mai tari cote // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 aprilie 2022 22:35 / Actualizat miercuri, 27 aprilie 2022 23:50

PAOK s-a calificat în finala Cupei Greciei, după 1-1 pe terenul lui Olympiakos. A fost nevoie de prelungiri pentru ca trupa lui Răzvan Lucescu să obțină biletele pentru ultimul act al competiției.

  • Cealaltă echipă calificată în finală este Panathinaikos, care a trecut cu 3-0 la general de Lamia.

După 0-0 în tur, la Salonic, PAOK, echipa românilor Răzvan Lucescu și Alex Mitriță, s-a calificat în finala Cupei Greciei, în urma remizei, scor 1-1, pe terenul rivalei, la capătul unui joc nebun. Golul marcat în deplasare a adus calificarea în finală, acolo unde PAOK se va duela cu Panathinaikos.

Alex Mitriță a început meciul în postura de rezervă și a fost introdus pe teren în minutul 62, în locul lui Murg. Doar 28 de minute a rezistat pe teren, fiind schimbat de Răzvan Lucescu în minutul 90, înainte de prelungiri, din cauza unei accidentări.

Mijocașul român a suferit o întindere și nu a mai putut continua jocul. Lucescu a avut mari bătăi de cap la această confruntare, pierzând nu mai puțin 3 jucători din cauza accidentărilor. Pe lângă Mitriță, Biseswar și Douglas au părăsit terenul din cauza problemelor medicale.

După 0-0 la capătul primelor 90 de minute, gazdele au deschis scorul în prima repriză de prelungiri. 

Centralul Valentin Pizarro, în urma consultării sistemului VAR, a pus mingea la punctul de la 11 metri, acolo de unde Youssef El Arabi (105) a transformat fără emoții. 

Doar cinci minute a ținut avantajul lui Olympiakos. PAOK a marcat golul egalizator prin Antonio Colak (109), care a asigurat calificarea. Șutul expediat, deși nu foarte puternic, s-a dus spre mijlocul porții, acolo unde goalkeeper-ul nu a mai putut interveni.

S-a terminat 1-1, iar PAOK merge mai departe în competiție. 

Olympiakos - PAOK 1-1 

GALERIE FOTO Olympiakos - PAOK

+4 FOTO

Olympiakos - PAOK, echipele de start

Olympiakos: Vaclik - Lala, Sokratis, Cisse, Reabciuk, Camara, M'Vila, Bouchalakis, Rodrigues, Tiquinho, Masouras

PAOK: Paschalakis - Lyratzis, Ingason, Crespo, Sidcley, Douglas, Kurtic, Biseswar, Zivkovic, Murg, Akpom 

Cele două echipe s-au mai întâlnit în acest sezon în Superliga greacă de două ori. În octombrie, Olympiakos a câștigat pe teren propriu, scor 2-1, în timp ce returul din ianuarie, de la PAOK, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. 

În campionatul din Grecia, Olympiakos este lider autoritar, cu 70 de puncte, în timp ce PAOK, echipa românilor Alexandru Mitriță și Răzvan Lucescu, este pe locul secund, cu 59 de puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional

Porumboiu și Crăciunescu sunt siguri că Istvan Kovacs va fi la Mondial + Unde i s-a văzut clasa și cele două calități majore: „Vede diagonala”

Iau cu asalt „Anfield”! » Deplasare istorică pentru fanii lui Villarreal la semifinala cu Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
donqhote
donqhote  •  28 Aprilie 2022, 06:58
Postat de vasileroaita pe 28 Aprilie 2022, 02:20

Cei mai buni antrenori romani - cei doi Lucescu și Dan Petrescu sunt și cei mai blamați în România!

Romania nu a avut niciodata antrenori de calitate. Am avut jucatori, arbitri, dar antrenori nu. Asa ca sa fii cel mai bun dintre Sandoi, Ionut Badea, Prepelita, nu imi pare o performanta chiar formidabila.

vasileroaita
vasileroaita  •  28 Aprilie 2022, 02:20

Cei mai buni antrenori romani - cei doi Lucescu și Dan Petrescu sunt și cei mai blamați în România!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează