INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Omagiu pentru Davide Astori » Fiorentina și Cagliari au retras tricoul cu numărul 13

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 06 martie 2018 12:11

Fiorentina și Cagliari, echipele al căror căpitan a fost Astori, nu vor mai folosi deloc acest număr. În memoria lui Davide, toți jucătorii vor intra în teren cu tricoul său la meciurile din etapa viitoare.

Unite în durere și suferință după pierderea fostului lor căpitan, Fiorentina și Cagliari, primele echipe care au decis să nu joace duminică, s-au pus de acord să-l omagieze pe Davide Astori și prin retragerea definitivă a tricoului său. 13, număr ghinionist, nu va mai fi purtat de nimeni, anunțul venind printr-un comunicat comun. Clubul sard a decis ieri să-și schimbe și numele contului oficial de Twitter în "Ciao, Davide!". Iar Fiorentina a declarat pentru mâine, când va fi înmormântat internaționalului italian de 31 de ani, zi de goliu în tot orașul.

Rezultatele autopsiei, peste 2 luni

Autopsia fundașului decedat în somn, probabil din cauza unui stop cardio-respirator, are loc azi, rezultatele urmând a fi aflate abia peste două luni. Până atunci, în etapa din week-end, toți jucătorii vor intra pe teren cu tricouri având imaginea lui Astori, iar costurile acestei inițiative omagiale vor fi suportate de Liga italiană. 

VEZI ȘI:

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează