INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OSASUNA - REAL MADRID 0-2

„Lipsă de respect față de Turcia și Siria” » Vinicius, înjurat în timpul minutului de reculegere

Vinicius (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a fost înjurat înainte de meciul cu Osasuna (2-0), în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria/ foto Imago images
Vinicius (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a fost înjurat înainte de meciul cu Osasuna (2-0), în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria/ foto Imago images

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 10:35 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 10:56

Vinicius (22 de ani), extrema lui Real Madrid, a fost înjurat înainte de meciul cu Osasuna (2-0), în timpul momentului de reculegere pentru victimele cutremurelor din Turcia și Siria.

În această etapă de La Liga, înainte fiecărui meci, s-a ținut un minut de reculgere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia și Siria. Pe El Sadar, stadionul Osasunei, o voce a răsunat în liniștea din timpul momentului de reculegere: „Vinicius, fiu de t***ă”.

Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Acces de furie la adresa arbitrului
Real Madrid
Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Acces de furie la adresa arbitrului

Carlo Ancelotti: „Lipsă de respect pentru Turcia și Siria”

La interviurile de la finalul meciului, Carlo Ancelotti și Thibaut Courtois au condamnat gestul suporterului de pe El Sadar.

„Trebuie să uităm ce s-a întâmplat la minutul de reculegere. Mi s-a părut lipsit de respect față de Turcia și Siria", a declarat Ancelotti, citat de Marca.

„L-au numit «fiu de târfă» pe Vinicius în minutul de reculegere. Au scandat «Vinicius, mori». Atmosfera de pe stadioanele din Spania este excelentă pentru a a juca fotbal, dar fără aceste prostii”, a spus Thibaut Courtois.

Vinicius, în conflict cu Moi Gomez

Vinicius a fost protagonist și în timpul meciului. A avut mai multe dueluri cu Moi Gomez, mijlocașul ofensiv de la Osasuna. Totul a escaladat în minutul 45+3, când Gomez a simulat o intrare dură a lui Vinicius.

Brazilianul s-a enervat și l-a certat pe spaniol. Ambii au primit cartonașul galben de la arbitrul Munuera Montero. „Centralul” l-a enrvat teribil pe Ancelotti, care a avut o reacție neobișnuită și l-a certat serios la finalul reprizei.

foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter
foto: Twitter

„Vinicius s-a comportat normal. Trebuie să oprim ceea ce se întâmplă cu el. Acestei probleme i se acordă foarte multă atenție”, a spus Sergio Herrera, portarul Osasunei.

VIDEO. Rezumat: Osasuna - Real Madrid 0-2

Citește și:

Bornă impresionantă atinsă de Tătărușanu » Printre cei mai buni de la Milan + Ce a spus Ciprian

Umilință pentru Chelsea » Învinsă acasă de ultima clasată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  20 Februarie 2023, 07:59
Postat de digitalmasacrer pe 19 Februarie 2023, 18:56

Pai Iranul tot ei l-au distrus prima.data, dintr-o tara semi pro-occidentala in anii 60-70 au trasnformat-o intr-un stat islamic, acum se plang ca cica e impotriva lor.

Ar ataca ei si Iranul si ar da resursele sale (petrol si mai ales gaze) pe mana celor de la Shell sau Exxon sau care companie de profil are politicienii americani in buzunar, problema e ca Iranu chiar daca neaga, detine bomba nucleara si e Israel la 2 pasi acolo si cu tot sistemul lor anti racheta e prea periculos. Faceau americanii un false flag si sareau in iran pana acum, dar e prea periculos. Politica USA din Orientul Mijlociu este facuta de.....Israel. Cred ca printre primele lucruri pe care le face un presedinte la SUA dupa ce este ales e sa mearga la Ierusalim....sa pupe mana stapanului..lol...indiferent ca e Bush, Clintion, Obama, Trump sau Biden...

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  19 Februarie 2023, 18:56
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 19 Februarie 2023, 16:57

Nu inteleg ce a facut Vinicius sa fir injurat, mi se par niste chestii pe care adolescentii le-ar face, dar e alta discutie. Nici mie nu imi place Erdogan, un wannabe sultan islamist care provoaca cam mult si vad ca nu spune nimeni nimic cum de intra dupa bunul lui plac in Siria...tara care cred ca era majoritar ortodoxa inainte de a pleca peste 5 mil de oameni de acolo. Iti dai seama ca administratia americana a finantat toate gruparile extremiste care au provocat nenorocirea din Siria? Totul a pornit de acolo. Nici macar nu e secret, a spus-o chiar Pentagonul...americanii au distrus Orientul Mijlociu...planul celor 7 parca se numea, parca fostul sef al Pentagonuluii sau FBI-ului a spus-o, nu imi aduc aminte...scopue era destabilizarea orientului mijlociu prin distrugerea a 7 tari...ramane Iranul pe lista

Pai Iranul tot ei l-au distrus prima.data, dintr-o tara semi pro-occidentala in anii 60-70 au trasnformat-o intr-un stat islamic, acum se plang ca cica e impotriva lor.

brujo
brujo  •  19 Februarie 2023, 18:23
Postat de digitalmasacrer pe 19 Februarie 2023, 15:36

Dar despre lipsa de respect a lui Erdogan pentru libertatea de exprimare etc, nu se dpune nimic? Si porcul ala ar vrea si in NATO / UE.

Porcul ala e in NATO. :))))))))))))) Din 1952 chiar.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează