INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Dembele are de ales: semnează prelungirea sau nu mai joacă la Barcelona! Un club din Premier League stă la pândă

Ousmane Dembele // foto: Guliver/gettyimages
Ousmane Dembele // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022 13:38 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 14:08

În vară, contractul lui Ousmane Dembele (24 de ani) cu Barcelona va expira. Clubul i-a propus fotbalistului prelungirea înțelegerii și un salariu mai mic, dar francezul a refuzat oferta.

La finalul sezonului, contractul semnat între Ousmane Dembele și Barcelona în vara anului 2017 va expira. Conducerea Barcelonei dorește să-l păstreze pe fotbalist, acesta fiind pe placul antrenorului Xavi Hernandez. Lui Dembele i-a fost propusă prelungirea contractului, care ar veni la pachet cu o diminuare a salariului său actual.

Dembele nu și-a dat acordul, semn că ar fi tentat de o ofertă mai avantajoasă din partea altui club.

Barcelona scapă de rușine, după ce a fost condusă o repriză în Cupa Spaniei de o echipă din Liga 3
CUPA SPANIEI
Barcelona scapă de rușine, după ce a fost condusă o repriză în Cupa Spaniei de o echipă din Liga 3

Barcelona, mesaj clar pentru Dembele: semnează prelungirea sau nu mai joacă!

Situația nu le pică bine conducătorilor „blaugrana”, care ar fi putut să-l înregistreze pe Ferran Torres, jucătorul recent transferat, dacă Dembele ar fi agreat micșorarea salariului.

Conform cotidianului Marca, mesajul din partea clubului pentru fotbalist este clar: dacă prelungește contractul, va juca. Dacă nu, va fi pus imediat pe lista de transferuri și nu va mai apărea în tricoul roș-albastru!

Oricum, dacă-l vinde pe Dembele în această lună, Barcelona ar avea parte de o pierdere uriașă. Suma de transfer, având în vedere că fotbalistul se află în ultimele 6 luni de contract, nu ar fi una foarte mare. În 2017, catalanii au plătit 140 de milioane de euro în schimbul jucătorului. 

Ajunge la Newcastle?

Ousmane Dembele a adunat 127 de meciuri, 31 de goluri și 23 de pase decisive în cei aproximativ 4 ani și jumătate petrecuți la Barcelona. O posibilă destinație pentru Dembele, în cazul în care va părăsi echipa din Catalonia, este Newcastle. Echipa preluată în toamnă de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite este gata să-i satisfacă francezului toate pretențiile financiare!

VIDEO » Golul înscris de Ousmane Dembele în Cupa Regelui 

Citește mai multe știri din fotbalul spaniol: 

Real Madrid, victorie cu mari emoții în fața echipei care anul trecut a scos-o din Cupă!

Afacerea Haaland: 335 de milioane €! » Barcelona, obligată să dea o avere pentru starul norvegian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
4908963355800515
Nagy Sandor  •  06 Ianuarie 2022, 22:43

Dembele va semna cu un alt club liber de contract pe foarte mulți bani! Iar Barcelona nu poate face apsolut nimic. Bani nu au sa îi ofere un contract mai bun si daca il pun pe lista de transferuri nu îl pot transfera fara acordul jucatorului! Barcelona ar face bine sa scape de el sa poata inregistra jucatori care au fost transferați recent!

cky33
cky33  •  06 Ianuarie 2022, 22:20

Problema cu accidentarile e destul de grava dar exista un dar. Ideal ar fi sa isi ia 1 an liber si apoi sa semneze unde ar vrea. Ar avea doar 26 de ani. Messi a zis doar de cativa jucatori ca sunt de talie mondiala, in interviuri: Ronaldinho, Etoo, Xavi, Iniesta si......Dembele. Asta poate spune ceva. Dembele are 20% sanse sa ia baon de aur in 5 ani.

10215884152316259
Ali Saihan  •  06 Ianuarie 2022, 16:27

Fotbalist fără caracter și fără bun simț, ți-ai luat banii și ai fost mai mult accidentat și când ai jucat ai fost praf. Eu îl trimiteam la echipa 2 să-l umilesc pe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează