INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pactul dintre Atletico Madrid și Real Madrid a luat sfârșit » "Galacticii' au achiziționat un tânăr jucător de la echipa lui Simeone

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 19 iunie 2017 11:05

Real Madrid a ajuns la un acord cu Atletico Madrid în privința trecerii lui Theo Hernandez la campioana Europei.

Cotidianul Marca dezvăluie că suma plătită de Real Madrid pentru Hernandez este de 24 de milioane de euro. Aceeași sursă anunță că banii vor fi achitați în patru tranșe.

Francezul va semna în scurt timp contractul cu "galacticii", urmând a fi prezentat oficial în prima săptămână a lunii iulie într-o conferință de presă ce va susținută la stadionul "Santiago Bernabeu". Acest transfer marchează și încheierea acordului tacit dintre cele două echipe, care presupunea să nu încerce să transfere jucători importanți una de la cealaltă.

38 de partidea disputat Hernandez în acest sezon în toate competițiile reușind 2 goluri și 4 pase de gol

Theo Hernandez provine dintr-o familie de fotbaliști. Tatăl său, Jean-François Hernández a evoluat pentru Atletico (2000-2001), iar fratele său, Lucas Hernández evoluează în prezent la Atletico.

În vârstă de 19 ani, Hernández a evoluat sezonul trecut sub formă de împrumut la Deportivo Alaves. Deși se afla de la vârsta de 10 de ani în curtea formației antrenate de Diego Simeone, fundașul francez nu a apucat joace niciun meci pentru echipa de seniori. Anul trecut, Hernandez și-a prelungit contractul cu Atletico până în iulie 2021. El este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 15 milioane de euro.

sursa: thesun.co.uk, marca.com, 90min.com

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  19 Iunie 2017, 14:43

Surs The Sun. E clar.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează