INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

rezumat video Scandal uriaș la PAOK - AEK! Incidente, atac la arbitri, Răzvan Lucescu insultat: „Nu știu dacă există în România așa ceva”

Lucescu a vorbit la microfonul televiziunii NOVA. Foto: Twitter
Lucescu a vorbit la microfonul televiziunii NOVA. Foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 12:41 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 13:01

Răzvan Lucescu (54 de ani), antrenorul lui PAOK, a protestat după ce atenienii l-au înconjurat la vestiare pe „centralul” norvegian Eskas: „Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri!”. 

Ofițerul de presă al lui AEK a scris pe social media: „Nu știu dacă există în România zicala că «hoții urlă pentru ca stăpânul casei să se sperie»”.

Din 2018, de când Răzvan Lucescu a declarat că „AEK a furat titlul”, fiecare confruntare cu atenienii e incendiară. Indiferent de rezultat, se încheie cu proteste, jucători și oficiali care se împung, atacuri împotriva arbitrilor, acuzații la adresa rivalilor.

„Un accident de căruță mi-a schimbat cariera!”. Povestea fostului fotbalist Călin Ignat, care și-a făcut în Târgu Mureș o fabrică de bere artizanală ce poartă numele cățelului său
VIAȚA DUPĂ FOTBAL
„Un accident de căruță mi-a schimbat cariera!”. Povestea fostului fotbalist Călin Ignat, care și-a făcut în Târgu Mureș o fabrică de bere artizanală ce poartă numele cățelului său

Oficialii lui AEK au urlat la arbitri: „Unde-ți sunt cartonașele?”

PAOK a învins, 2-0, cu puștii săi de 19 ani în roluri principale - Konstantelias, jonglerie și pasă decisivă ca Maradona la deschiderea scorului (Narey), deși era căzut în iarbă; Koulierakis a înscris golul de 2-0. Dar scandalul dintre cele două tabere a eclipsat performanțele din iarbă.

Galben-negrii au cerut două eliminări în prima repriză, la Oliveira și Ingason, și l-au înconjurat pe „centralul” norvegian Eskas la pauză. „Unde-ți sunt cartonașele?”, au strigat oaspeții, enervați că „vulturii” au scăpat nepedepsiți.

VIDEO. Rezumatul meciului PAOK - AEK (2-0)

Răzvan Lucescu: „E o rușine. Imaginați-vă ce va fi la Atena!”

Răzvan s-a aprins la conferință. „Ai noștri au trebuit să se lupte la vestiare pentru a-i împinge pe cei de la AEK. Cum îndrăznesc să vină aici și să pună presiune pe arbitri! E incredibil”, a declarat antrenorul alb-negrilor, spunând că „arbitrul nu ne-a mai dat niciun fault în repriza a doua, urmare a ceea ce au făcut ei la pauză. Și AEK merita un «roșu» la faultul asupra lui Sastre”.

Lucescu a vorbit și la microfonul televiziunii NOVA despre incidentele de la pauză: „O rușine ce s-a întâmplat la vestiare, federația și liga să intervină! E păcat pentru fotbalul grec. Ați văzut ce s-a petrecut pe Toumba, imaginați-vă ce va fi la Atena! Nici nu mai pot să mă bucur de victorie”.

Atac la Răzvan Lucescu: „Carnagiul e fără sfârșit”

Oaspeții l-au atacat pe tehnicianul lui PAOK. „Nu știu dacă există în România zicala că «hoții urlă pentru ca stăpânul casei să se sperie»”, l-a insultat pe Facebook Tasos Tsatalis, ofițerul de presă al lui AEK. „E evident ce a fost pe Toumba. Nu poți păcăli pe nimeni, carnagiul e fără sfârșit”.

Citește și:

Real Madrid, lovitură înaintea meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor

Manchester United, recital cu Leicester City, înaintea confruntării cu Barcelona din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
JustBeYou
JustBeYou  •  20 Februarie 2023, 17:54

Felicitări Răzvan pentru munca depusă???????????????????????????????????????? Comentariile negative sunt ale unor frustrați care nici măcar nu inteleg despre ce este fotbalul.... În general fcsb-isti care au impresia că fotbalul înseamnă doar mâini ridicate pentru orice decizie a arbitrului si gigisme devenite vorbe de duh pentru ei....

cipinho79
cipinho79  •  20 Februarie 2023, 14:06
Postat de romeo_daniel7 pe 20 Februarie 2023, 13:24

Pai după rezumat....clar cei de la AEK Atena au fost defavorizați. Nu este cum zice Răzvan...felicitări la ce fsce în Grecia,la ce performante are dar la acest meci au fost avantajați...în primele 2 minute din rezumatul video se vede cum un jucător de la Paok ii pune talpa adversarului undeva pe coapsa când acesta era jos....după care atacantul lui AEK scăpa spre poarta și este faultat de rosu....și mai este o faza în repriza 2,după min 67 când un jucător de la AEK este faultat în careu,asa ca să nu ne mai miram de ce este la noi în campionat...pana acum am văzut cum Rapid era favorizata de arbitrii...aseară FCSB a marcat prin EDJOUMA care era în poziție de ofsaid(nici macar nu au verificat,si mai mult de atat,nici un comentator sau analist sportiv nu a adus vorba de golul din minutul 2)....CFR -ul pana sa fie VARUL era nr.1 în România la favorizari....și tot asa.Asa este și prin Grecia..

tot după acelasi rezumat cei de la AEK au plans ca niste fetițe cand a explodat o petarda :D primul gol a fost o adevarata bijuterie . apoi faza la primul fault a fost o simulare grosolana a aluia de la AEK. el a intrat prin alunecare si s-a dus cu piciorul sub talpa aluia de la PAOK, se vede clar ca si-a retras piciorul cat a putut de mult dar n-avea cum sa nu-l atinga. nu e rosu niciodata, nici macar galben . al 2-lea e un umar la umar, la fel si PAOK a suferit o astfel de intrare in careu si n-au primit fault. in plus penalty-ul cersit de AEK n-a fost niciodata, intrare corecta apoi fundasul a urmarit mingea si a dat peste atacantul care incerca sa se ridice de jos, deci obstructie si indirecta pentru PAOK.

godot
godot  •  20 Februarie 2023, 13:41

Ca și taică-su, antrenor bun, cu caracterul mai subțire. Dintre toți oamenii din fotbal, fix un arbitru, Lubos Michel, au găsit și el și taică-su să pună în conducerea cluburilor la care activau.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează