INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA 

PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, la 7 puncte de Olympiakos » 3-0 la ”masa verde” după violențele din derby-ul Panathinaikos - Olympiakos: ”Ne-au atacat cu cuțite!” 

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 11:20

PAOK la 7 puncte de Olympiakos. Huliganii mascați ai lui Panathinaikos au invadat terenul în minutul 63, când adversarii de la Olympiakos au deschis scorul. Meciul a fost suspendat, după ce poliția a răspuns cu gaze lacrimogene.

Anul trecut, cele mai importante meciuri ale campionatului, PAOK - Olympiakos și PAOK - AEK, au fost suspendate din cauza incidentelor de pe stadionul din Salonic și s-au încheiat la tribunalul federației. De fiecare dată, oaspeții au câștigat cu 3-0 la "masa verde". Așa a pierdut Răzvan Lucescu titlul în Grecia.

N-au mai vrut să iasă de la vestiar

Duminică seară, eternul derby Panathinaikos - Olympiakos a luat foc încă din prima repriză, când fanii radicali ai verzilor au invadat terenul, atacând marii rivali. Arbitrul neamț Marco Fritz a întrerupt meciul, care s-a reluat după zece minute.

La pauză, roș-albii au refuzat inițial să mai iasă din vestiar, susținând că unii dintre suporterii adverși sunt înarmați cu cuțite. Au fost convinși în cele din urmă să joace. Și au deschis scorul (Guerrero 53). Zece minute mai târziu, o sută de huligani mascați ai lui Pana au pătruns iar pe gazon (susținătorii lui Oly n-au fost pe "Olimpic"). Poliția a răspuns cu gaze lacrimogene, iar partida nu mai putea continua. Suspendată definitiv în minutul 69.

Rămân 7 puncte între PAOK și Oly

Au fost confruntări violente și în afara stadionului. Cocktailurile Molotov au explodat în jurul arenei, incendiind mai multe mașini în noaptea ateniană.

VEZI AICI CUM ARATĂ CLASAMENTUL ÎN GRECIA

Panathinaikos va fi pedepsită aspru, susține presa elenă: 0-3 la "masa verde", șase puncte de penalizare și trei meciuri cu porțile închise. Olympiakos rămâne la șapte puncte în spatele lui PAOK, cu cinci etape înainte de finalul sezonului. 

vezi și:

FOTO Revenire MIRACULOASĂ pentru Răzvan Lucescu: PAOK a întors scorul în 3 minute și e tot mai aproape de titlu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
spinoza
spinoza  •  18 Martie 2019, 12:34

Astia-s mai *** ca noi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  18 Martie 2019, 11:50

Domnu jumate in titlu sustii ca s-a dat 3-0 la ”masa verde”, dar decizia nu a fost, de fapt, luata inca !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează