INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Paolo Maldini, atac cu talpa la Ralf Rangnick: „Înainte de italiană, să învețe ce-i respectul!”

Paolo Maldini l-a atacat pe Ralf Rangnick
Paolo Maldini l-a atacat pe Ralf Rangnick

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 13:49

Paolo Maldini (51 de ani), fostul legendar căpitan rossonero și actualul director tehnic al lui AC Milan, a considerat cererea de puteri depline de a gestiona a antrenorului german Ralf Rangnick ca fiind „«invadarea» unei zone în care lucrează profesioniști”.

Paolo Maldini s-a simțit profund rănit în orgoliu de ultimele declarații făcute de Ralf Rangnick și a ținut să-l pună la punct pe neamțul despre care s-a scris că-l va înlocui pe Stefano Pioli pe banca lui AC Milan din vară.

„Nu am discutat niciodată și nu pricep pe ce se bazează cuvintele sale, pentru că mie proprietarul nu mi-a spus încă nimic. Vorbind despre un rol cu depline puteri în a gestiona sectorul sportiv și cel tehnic, «invadează» o zonă în care lucrează profesioniști cu acte în regulă", a spus Maldini.

Paolo Maldini: „Binele clubului, nu orgoliul personal"

Fostul legendar căpitan al rossonerilor și actualul director tehnic l-a ironizat pe angajatul lui Red Bull: „I-aș da un sfat, înainte să învețe italiana, să-și revizuiască puțin conceptele despre respect față de cei care încearcă să ducă la bun final sezonul într-un mod profesionist, punând interesul clubului mai presus de orgoliu".

„Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă"

Rangnick l-a deranjat pe liderul all-time al meciurilor din Serie A (647, egalul lui Buffon): 

„Nu pot exclude o mutare la Milan. M-au întrebat dacă există posibilitatea unei colaborări și i-am informat pe cei de la Red Bull și m-am consultat și cu agentul meu. A venit însă coronavirusul și au apărut chestiuni mai importante. Fără a părea arogant, cercul cluburilor care mă pot interesa este foarte restrâns. Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă!”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Alarmă: nicio echipă din Liga 1 în preliminariile Champions League?! Planul UEFA + compensația pentru România

Englezii au stabilit reguli clare: turiștii stau 14 zile în izolare! Ce se întâmplă cu fotbaliștii și piloții de Formula 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
melcul_furios
melcul_furios  •  11 Mai 2020, 16:48

Paolo a fost un mare jucator insa nu inseamna ca e si un bun conducator. Sa nu uitam ca Milan de multi ani nu mai reprezinta nimic, de cand nu mai e Berlusconi sa arunce cu bani a ajuns la nivel de Parma sau Atalanta, nimic serios. Ralf probabil vrea libertate si control, nu sa fie o papusa, sa ii faca altii lotul si el sa se chinuie sa formeze o echipa din ei.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează