CAMPIONATE  ·  AC MILAN

Paolo Maldini, atac cu talpa la Ralf Rangnick: „Înainte de italiană, să învețe ce-i respectul!”

Paolo Maldini l-a atacat pe Ralf Rangnick
Paolo Maldini l-a atacat pe Ralf Rangnick

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 13:49

Paolo Maldini (51 de ani), fostul legendar căpitan rossonero și actualul director tehnic al lui AC Milan, a considerat cererea de puteri depline de a gestiona a antrenorului german Ralf Rangnick ca fiind „«invadarea» unei zone în care lucrează profesioniști”.

Paolo Maldini s-a simțit profund rănit în orgoliu de ultimele declarații făcute de Ralf Rangnick și a ținut să-l pună la punct pe neamțul despre care s-a scris că-l va înlocui pe Stefano Pioli pe banca lui AC Milan din vară.

„Nu am discutat niciodată și nu pricep pe ce se bazează cuvintele sale, pentru că mie proprietarul nu mi-a spus încă nimic. Vorbind despre un rol cu depline puteri în a gestiona sectorul sportiv și cel tehnic, «invadează» o zonă în care lucrează profesioniști cu acte în regulă", a spus Maldini.

Paolo Maldini: „Binele clubului, nu orgoliul personal"

Fostul legendar căpitan al rossonerilor și actualul director tehnic l-a ironizat pe angajatul lui Red Bull: „I-aș da un sfat, înainte să învețe italiana, să-și revizuiască puțin conceptele despre respect față de cei care încearcă să ducă la bun final sezonul într-un mod profesionist, punând interesul clubului mai presus de orgoliu".

„Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă"

Rangnick l-a deranjat pe liderul all-time al meciurilor din Serie A (647, egalul lui Buffon): 

„Nu pot exclude o mutare la Milan. M-au întrebat dacă există posibilitatea unei colaborări și i-am informat pe cei de la Red Bull și m-am consultat și cu agentul meu. A venit însă coronavirusul și au apărut chestiuni mai importante. Fără a părea arogant, cercul cluburilor care mă pot interesa este foarte restrâns. Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă!”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (1)
melcul_furios  •  11 Mai 2020, 16:48

Paolo a fost un mare jucator insa nu inseamna ca e si un bun conducator. Sa nu uitam ca Milan de multi ani nu mai reprezinta nimic, de cand nu mai e Berlusconi sa arunce cu bani a ajuns la nivel de Parma sau Atalanta, nimic serios. Ralf probabil vrea libertate si control, nu sa fie o papusa, sa ii faca altii lotul si el sa se chinuie sa formeze o echipa din ei.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1