INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Pleacă omul-simbol! Papu Gómez, conflict aprig cu antrenorul lui Atalanta: „Când voi pleca, spun tot adevărul”

Articol de - Publicat marti, 15 decembrie 2020 13:57 / Actualizat marti, 15 decembrie 2020 14:41

Papu Gómez, căpitanul și jucătorul-simbol al Atalantei, a fost rezervă în ultima etapă din Serie A, după conflictul din Ligă la Midtjylland. „Veți afla tot adevărul când o să plec!”, îi anunță pe fani. 

Armonia cu care Atalanta a cucerit Europa și s-a calificat a doua oară în "optimile" Ligii s-a risipit. Căpitanul și omul-simbol al gășții nebune a lui Gasperini s-a certat la cuțite cu antrenorul și se va despărți de club în ianuarie! Ruptura ar fi ireparabilă, dovadă fiind mesajul postat, luni, pe rețelele sociale de Papu Gómez: "Când voi pleca spun tot adevărul. Vă iubesc, rămân căpitanul vostru!".

Papu Gómez, doar rezervă după 5 luni 

Presa a aflat motivul discordiei, apărute în al 7-lea an de mariaj al argentinianului cu Dea. Foarte legat sufletește de club și de familia Percassi, Gómez i-a lăsat pe toți "ca la dentist" - expresia folosită de Pep înainte de a-i înfrunta pe nerazzrurri în Ligă. S-a înfuriat că Gasp l-a lăsat rezervă cu Fiorentina. Nu i se întâmplase de 5 luni. Nu ține alibiul că jucase la foc automat în ultimul timp.

"Clubul va decide" Scânteia a apărut cu Midtjylland (1-1), când Papu a fost schimbat "tactic" la pauză, după ce s-a certat cu antrenorul asupra poziției în teren. A evoluat 90 de minute în finala cu Ajax pentru locul 2, dar focul a ars mocnit. S-a speculat că Gasperini și-ar putea chiar da demisia din cauza asta și tehnicianul a admis problema: "Privesc doar situația din teren și sunt liber să fac alegerile dorite. Nu abdic de la principii. Un antrenor caută soluții pentru a obține rezultatul. Clubul va decide".

59 de goluriși 71 de assisturi are Papu Gómez în 251 de meciuri jucate la Atalanta

VIDEO Rezumatul meciului Atalanta - Fiorentina 3-0

VIDEO Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Vedeta Ungariei și-a ales viitorul club! Cine plătește 20 de milioane de euro pentru Dominik Szoboszlai

Un fotbalist de la AS Roma, suspendat pentru blasfemie » Izbucnire după un autogol în Serie A

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează