INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Parolo, colegul lui Ștefan Radu, e contrariat: „Suntem discriminați! Poți alerga prin parcuri, dar noi nu avem voie să ne antrenăm”

Ștefan Radu, Marco Parolo și Ciro Immobile
Ștefan Radu, Marco Parolo și Ciro Immobile

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2020 21:05

Marco Parolo (35 de ani), mijlocașul lui Lazio, nu e de acord cu modul în care guvernul italian va relaxa măsurile împotriva COVID-19.

Italia va ieși din carantină pe 4 mai și va începe o reducere treptată a măsurilor luate pe fondul pandemiei de coronavirus. Fotbalul nu se numără pe lista beneficiarilor. Antrenamentele nu pot fi reluate mai devreme de 18 mai, lucru care îl nemulțumește pe Parolo, colegul lui Ștefan Radu. 

Parolo: „Poate cineva nu vrea să se reia”

„Cu siguranță nu e vestea pe care voiam să o primim. Se permit antrenamentele individuale, poți alerga prin parcuri, dar noi, cu propriile baze de pregătire, nu ne putem antrena, respectând evident distanța și toate regulile. Suntem atleți profesioniști, nu văd de ce nu ne-am putea antrena. Chiar și individual, dar să o facem în baza noastră. Nu are niciun sens. Noi, fotbaliștii, suntem discriminați. Nu există nici cea mai mică intenție să ne plângem de măsurile impuse de gubern, dar avem condițiile să ne putem relua cu grijă profesia. Poate există cineva care nu dorește ca Serie A să se reia”, a declarat Parolo conform Gazzetta dello Sport.

Juventus - Lazio, finală pentru titlu în Serie A?

„Sper ca sportul să fie reluat în Italia, ar putea oferi oamenilor sperență și le-ar da încredere. Vom respecta toate protocoalele necesare. Toate disciplinele ar trebui puse pe același nivel. Sunt de acord ca cei care reprezintă țara în sporturile individuale să primească dreptul de a se antrena, dar cred că și noi merităm asta”
- Marco Parolo

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Marius Șumudică: „Erdogan e șmecher rău, susține sportul! Statul să se implice și în România!”

Un antrenor ar putea pierde meciurile de Premier League pentru că face parte din categoria „persoanelor vulnerabile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează